2777
2789
عنوان

ماجرای دعوای مادرم و عروسمون بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 2423 بازدید | 75 پست
بیین میخاد بکه نه تنها ناراحت نیستم که زنش نشدم بلکه انقد قوی م و حالم عالیه که تازه دارم کمک هم میک ...

بنظر من اشتباهه

نه باید خودت مشتاق نشون بدی نه قهر کنی

مطمئن باش میگن عه عه دختره چه خوشحاله و پشیمونه زنش نشده

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزانی که میگید کارش درست و منطقیه، اگه ماجرا برعکس میبود و آقا برای عروسیِ نامزد سابقش دنبال دف زن ...

دقیقا حرف منم اینه

اگر همسر شما بره برای دختر داییش که نامزد قبلیش بود خود عزیزی کنه همینقدر روشنفکر میشدن

یعنی دلیل میشه پیگیر شماره دف زن باشه یا اینقدر تعصب داشته باشه روی پسر داییش چ دلیلی داشت وقتی براد ...

نمیدونم یه کم زیاده روی هست ولی معنیش خیانت به داداش شما نیست. شاید پشت سر خودش حرفی شنیده میخواد کاملا به همه نشون بده براش مهم نیست. شما هم وقتی ازش مطمئنین بذارین خودش تصمیم بگیره. فک و فامیلای خودشن.

عروستون میخاد بگه برام اهمیتی نداره کلی راهو اشتباه میره و زیادی دیگه رفتار میکنه حق با مادرت هست

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

نمیدونم یه کم زیاده روی هست ولی معنیش خیانت به داداش شما نیست. شاید پشت سر خودش حرفی شنیده میخواد کا ...

معنیش خیانت نیست اما حماقت کامله اگر قضیه برعکس بود باور کنید اینقدر روشنفکرانه به قضیه نگاه نمیکردین

باید بخاطر اون با برادرم دعوا کنه یا خود عزیزی کنه شماره آرایشگر و دف زن برای زن داییش بگردهاگر قضیه ...

زن جماعت به حرف حساسه.براش مهمه پشت سرش چی میگن.مردا مثل ماها فکر نمیکنن چون حرف مردم براشون مهم نیست

بنظر من اشتباههنه باید خودت مشتاق نشون بدی نه قهر کنیمطمئن باش میگن عه عه دختره چه خوشحاله و پشیمونه ...

اتفاقا میگن نکاه کن چقدر خوشحاله و از ازدواجش خوشبخت و خوشحاله وکرنه الان باید دق میکرد

هرچه تبر زدند مرازخم نشد جوانه زد 🌱

اتفاقا میگن نکاه کن چقدر خوشحاله و از ازدواجش خوشبخت و خوشحاله وکرنه الان باید دق میکرد

برعکس بیشتره

کسی که از ازدواج و انتخابش راضی و خوشحاله

انقدر خودش توی عروسی نامزد قبلی دخالت نمیده

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
مادرت مداخله گری کرده اشتباهه

منظورت از مداخله گری دخالته؟! این واژهارو چجوری میسازید الله علم

دوما این دخالت به جا ترین کار ممکن بود عروس خانوم باید یاد بگیرن با هرکی مثل خودش!

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

من بودم با رضایت همسرم می رفتیم ولی دنبال دف زن نمی گشتم

سنگین و رنگین

“یا صاحب الزمان ادرکني” میگی؟ عاقبتت به خیر ✨ محال است بارانی از محبت به کسی هدیه کنی و دستان خودت خیس نشود 🩷

داره این کار هارو میکنه زودتر از شر پسر دایی راحت شه و نشون بده که خوشحاله و اصلا از اینکه اون داره ازدواج میکنه ناراحت نیس

اینکه داره کمک میکنه یعنی نشون میده نقش اون الان فقط دختر عمه ست نه نامزد سابق

و حق داره راستش چون اگه نره پشتش میگن هنوز حسی به پسرداییش داره البته اینکه برای راضی کردن برادرتون گفته باید احترام بزاری درست نیس

و ممکنه مادر عروستون یا خانواده عربستان خیلی تاکید بر اومدن عروستون با برادرتون داشتن که اونم همچین حرفی زده

خاطرات لحظات زندگی آدم ها رو می‌سازن و معنی و اصل زندگی هستن پس در مجازی که هیچ خاطره ای نیست هیچ چیز واقعی نیست .
یعنی دلیل میشه پیگیر شماره دف زن باشه یا اینقدر تعصب داشته باشه روی پسر داییش چ دلیلی داشت وقتی براد ...

به نظرم این عروس. از اون آدم های متعصب کم عقلی هست که کلا میخاد جلوی شما هوای فامیل هاشو داشته باشه و به زور داره خودشو به اونها میچسبونه.

آخه دیدم که میگم

میخاره

قشنگ مشخصه

اینجا همه پشت عروسن حالا همینو میگفتی خواهر شوهرم تیکه تیکه میکردن خودشونو ک میخاره خاهر شوهرت چ معنی داره

. خلق . نشدیم که . خلق . و راضی کنیم .                                                                                 دست دو نفر✨.                   ‌.                                        قد من نیستی با قد بلند به ،قران😉

خانومای محترم! وقتی طرف نامزدی اینا نیومده درستش اینه عروس خانوم نرن! نکه دنبال دف زن ارایشگر. فلان باشن تازه سر پسردایی پاچه ی شوهرشم بگیره!.

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.