2777
2789
عنوان

میشه فقط خانومای متاهل بیایین

127122 بازدید | 76 پست

سلام من الان یه تاپیک دیدم که باعث شد یاد مشکل خودم بیوفتم

لطفا خواهرانه راهنماییم کنید و بخث رو به بی راهه نبرید

من دو ساله ازدواج کردم 

حین رابطه دخول هیچ حسی ندارم

یعنی بقیه میگن ارضا میشن من تعجب می‌کنم چرا من نمیشم

معذرت میخوام اما مجبورم خودم خودمو راضی کنم 

حتی شوهرم با دست هر کاری میکنه نمیتونه راضیم کنه

انگار قلق خودمو خودم بلدم

ولی دیگ خسته شدم

از گناهش

از مخفی کاری برا شوهرم

میشه اگه تجربه دارین بگین چیکار کنم

حسرت دوساله به دلم مونده با همسرم لذت ببرم

خسته شدم

باعث شده مسائل  زناشویی برام چرت و بی معنا بشه

چون خودم نیازمو برطرف میکنم

نمیتونمم برم پیش دکتر 😔

درخواست بده برات بگم 

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ۸۰ درصد خانوما از طریق کلیتوریس ارضا میشن و فقط ۲۰ درصد با دخول ارضا میشن

سعی کنید تو پوزیشنایی قرار بگیرید که کلیتوریس تحریک بشه

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

روشتون و پوزیشنتون اشتباه همه پوزیشن هار  امتحان کن ببین با کدومش میشی منم ۲ ساله تو این دو سال فقط ۲ بار با دخول شدم باید به ناحیه g برخورد کنه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
نصف بیشتر خانوم  ها با دخول ار ضا نمیشن طبیعیه بعد همون روش خودت همسرت روت پیاده گنه

پس عادیه من فک میکردم غیرعادیه

دوستای گلم میشه هر کی امضامو خوند ی صلوات بفرسته ک خدا کمکمون کنه و گره از مشکلمون وا بشه♥️خبرم کنین منم برای شما میفرستم دعای نی نی سایتیا بدجور میگیره🥲
باز خوبه تو قلق خودتو بلدی من نه خودم تا حالا تونستم نه شوهرم اصلا نمیشه 

😂😂😂😂

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ...