2777
2789
عنوان

من همونم درموردخنده خانم های سرکارداشتم حرف میزدم....بسته شد...

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 40 پست

عزیزم مشکل ما خانوما اینه که عزت نفسمون کمه یکسره میترسیم مثلا همسرمون یا عشقمون از دست بدیم  به خاطر فرهنگی که تزریق شده تقصیر ما نیست شما هر چقدرم خوب باشی ادمای مختلف همه جا پیدا میشه همسرتون مهمه اگر همسرتون قاطع برخورد کنه مطمین باش ادامه نمیدن به بگو و بخند

😎💚🐬
من همسرم شغلش ی جوریه کل این خیابون شغبای مردونس، یعنی مکانیکی و تراشکاری و لوازم ماشینو تعمیر اینا، ...

وقتی دست فروش هستن خب حتماروشون میشه دیگه عزیزم

این خانم کارمنده ولی بازم دست ازحرافی گری وچرت وپرت گویی هاش برنمیداره

اون که دیگه جای خود داره دست فروش باهمه راحته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا کسایی که حد و حدود نمی‌دونن و پا رو درازتر از گلیموشون میکنن مردا هستند که اگر زنهاشون عرضه داشته باشن تمام نیازهاشون رو برآورده کنن تو محیط خونه و بدونن طرف واقعا چی میخواد دلیلی برای تعرض به حریم شخصی خانمهای کارمند ندارند . کاستی ها و نقایص خودتون و هول بازی شوهرای زشتتون رو‌گردن بقیه نندازید . اگر به خاطر ترشیده نشدن و فرار از خونه پدری به هر کسی جواب دادید که الان مثلا شوهر داشته باشید ، بد نیست بدونین بقیه  برای دیدن و همکلام نشدن باهاشون  حاضرن کفاره بدن . فکر کردید چه تحفه ای هستن مردای کارمند مثلا که کسی بخواد براشون ناز بیاره و دل ببره . یه مشت مرد کچل چاق بوگندو بد لباس . برو خانوم یکم شوهر داری و خونه داری یاد بگیر . افسار اون خرتم محکم تر بگیر تو دستت. کسی به ماست ترشت انگشت نمیکنه خوبه همیشه دارید از خساست و خیانت و بقیه عیب و ایرادای شوهراتون عرعر میکنید تو سایت . 

من خودم کارمند هستم و محل کارم متاسفانه مختلط،هست  تا جایی که بتونم مراعات میکنم اصلا بگو بخند ...

مرسی خانم گلی واقعااین رعایت کردنه حدومرزه مهمه وقتی که ازخطش بگذره میشه بی بندوباری

دقبقا فقط متاسفم برای اون خانم هایی که باخنده شون باعث رنجیدن دل یکی مثل من میشن

چون تو شوهرت خرابه یا فکر خودت خرابه خانم کارمند باید خفه خون بگیره . واقعا که . امیدوارم از فکر خیانت شوهرت دیوونه شب که به خودت اجازه میدی برای مردم تعیین تکلیف کنی . 

شایدم من چون کارنمیکنم برام جانیفتاده ولی خب انقدرصمیمی بودن رودوست ندارم حس بدی بهم دست میده نمیدو ...

مگه اونجایی که میدونی صمیمی هستن .از پشت گوشی یه چیزی شنیدی توهم زدی یا شوهرت فانتزیاش رو برات تعریف کرده . 

وقتی دست فروش هستن خب حتماروشون میشه دیگه عزیزم این خانم کارمنده ولی بازم دست ازحرافی گری وچرت وپرت ...

ن خب دستفروش داریم تا دستفروش بزی واقعا ذاتشون درسته دیگ نمیرن ب بهونه فروش بچسبن ب مردا🙁

شایدم من چون کارنمیکنم برام جانیفتاده ولی خب انقدرصمیمی بودن رودوست ندارم حس بدی بهم دست میده نمیدو ...

اره من خودم هم واسم عجیبه 

ولی استوری می زارن مثلن با همکارهای آقا و خانوم گروهی میرن رستوران صبحونه تولد میگیرن واسه هم سورپرایز میکنن 

اداره دولتی هم هست هااا

ولی خوب مطمعنم چیزی بینشون نیست 

اصلن اهل این چیزا نیستن

یه دوست دیگه پرستاره _ تو بیمارستان که دیگه هیچ خیلی روابط صمیمانه است 

ولی بازم مطمعنم از دوستام

تو هم حساسیت به خرج نده شوهرت فکرش میره تو این چیزا 

اعتماد به نفست و روابط اجتماعی و ببر بالا

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...

تو جایی من بودی چی میگفتی 

شوهر من کارش ازا. هست مغازه موبایل و تعمیرات موبایل داریم و تو پاساژ اینقدر همکار خانم دارن که نگو تازه همه هم چیتان پیتان کرده مرتب و شیک ناخون ها هم نرتب و کاشت اینا بعدم بگو بخند دارن ادمی که چشم و دل سیر باشه مطمیین باش کاری نمیکنه

ولی بعضی از خانم ها هم دیذم خیلی ادمایی بدجنسی هستن مخصوسا ایپ صنف اکثرا درامد خوبی دارن و خیلی تو رابطه ازاد ترن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
ن خب دستفروش داریم تا دستفروش بزی واقعا ذاتشون درسته دیگ نمیرن ب بهونه فروش بچسبن ب مردا🙁

این دست فروشا اتفاقن بیشتر میرن سراغ آقایون 

چون معمولن خرید میکنن حالا به خاطر دلسوزی یا جو گیری که یه خانوم اومده چیزی بفروشه

اره من خودم هم واسم عجیبه  ولی استوری می زارن مثلن با همکارهای آقا و خانوم گروهی میرن رستوران ...

چیز خاصی نیست واقعا من خودم با دوستایی مردم که هم دانشگاهی بودیم الان هم با هم رو پروژه کار میکنیم کوه میریم تفریح میریم رستوران اینا 

اصلا رابطه بدی نیست 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
تو جایی من بودی چی میگفتی  شوهر من کارش ازا. هست مغازه موبایل و تعمیرات موبایل داریم و تو پاسا ...

اتفاقامنم توی محیط موبایل وفروش دستگاه تعمیرات هست

.اینام همین جورن که شمامیگی ولی یکی دوتاشون فقط خیلی چرت وپرت میگن

چیز خاصی نیست واقعا من خودم با دوستایی مردم که هم دانشگاهی بودیم الان هم با هم رو پروژه کار میکنیم ک ...

آره منم  میگم طبیعیه اینجور روابط و چیزی بینشون نیست

اتفاقامنم توی محیط موبایل وفروش دستگاه تعمیرات هست .اینام همین جورن که شمامیگی ولی یکی دوتاشون فقط ...

این صنف همین طورن اصلا نگران نباش بعد اصلا مغازه دار با همکار زنش اصلا وارد رابطه جدی که شما فکر میکنی نمیشه بخاطر یه سری دلایل مثل اینکه دخل مغازه دستشون هست میدونن از کجا خرید میکنن یه جوری از کارشون خبر دارن 

ما رفتیم عروسی دوست همسرم بعد که نشستم همه اون خانم ها که همکارشون به من میگفتن وای خوشبحالت شوهرت عالی خیلی مهربون شوخ باهاش پیر نمیشه یه چیزای از شوهرم تعریف کردن گفتم مطمیینی شوهر منو میکید رفتم شوهرمو اوردم گفتم اینو میگید میگفتن ها شاخ دراوردم این زن میبینه اخماش میرت تو اینقدر خندیدم کهپنگو