دیشب ساعت ۲ونیم شب زنگ زدم طرفم دوتا خطش میگفت اشغال میباشد حدود ده دقیقه میزد اشغال بعد زنگ زدم برداشت گفتم با کی حرف میزدی قسم خورد به جون مامانم با هیچکس گفت هم نتم رفته هم انتن گوشیم ضعیفه از دیشب اعصابم به هم ریخته یعنی داره راست میگه اون مشهد من خوزستان تاحالا هم چیزی ازش ندیدم یعنی داشته باکسی حرف میزده اگه یکی از خطاش اشغال باشه وقتی به اون خط هم زنگ میزنم اونم میگه اشغال؟یا واقعا انتن نداشته
دیگه جون مامانش رو قسم خورده اسی شکاک نباش اصلا به خودت آسیب میزنی
می دانی؟! یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تعطیل است، و بچسبانی پشت شیشه افکارت. باید به خودت استراحت بدهی، دراز بکشی، دست هایت را زیر سرت بگذاری، به آسمان خیره شوی :) و بی خیال سوت بزنی. در دلت بخندی به تمام افکاری که پشت شیشه ذهنت صف کشیده اند،آن وقت با خودت بگویی بگذار منتظر بمانند....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.