2777
2789
عنوان

من تنبلی تخمدان دارم

83 بازدید | 8 پست

سلام من تنبلی تخمدان دارم یک ساله اقدام به بارداری کردم باردار نشدم کسی تجربشو داشته 

چیکار کردین خوب شدین 

توروخدا راهنماییمم کنین🥺🥺🥺

هیچکس زندگیش بدون سختی نیست اما قشنگیش اینه که تو اوج سختی بگه خدا بزرگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنظیم خواب و بیداری 

ورزش هوازی بکنی پیاده روی بکنی خواب و بیداریتو کنترل کنی تحرک داشته باشی در هر وعده یک بشقاب غذا خوری سبزیجات بخوری کلا قند رو حذف کنی هم طبیعی هم مصنوعی
فست و فود نوشابه حتی بندری کلا حذف خوراکی و تنقلات بیرون کلا حذف روغن کم مصرف بشه اگرم مصرف بشه باید زیتون و.. باشه

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معنی اسم پروفایلم دانه ی برف هست😍     تازه وارد هم نیستم چهار بار تعلیق شدم😎   این👈 🌷رو  ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

سلام خوبی اولین قدم بی خیال باش و استرس رو از خودت دور کن 

من خودم فولیکول در تخمدانم ۸ و ۷ بود سایزش درصورتی که باید بالای ۱۸ باشه و الان دوتا بچه دارم 

من قرص کلومیفن و ...تحریک تخمدان خوردم باردار شدم 

گلم من تنبلی نداشتم ولی یسری کارا انجام دادم برام مفید بود 

یک اینکه دوران پریودی چیز گرم می‌خوردم و شکم رو با روغن سیاهدونه ماساژ میدادم و خودمو گرم میگرفتم 

دو یک ماه تقریباً نزاشتم نه خودم نه همسرم لبنیات و چیزای سرد بخوریم 

سه در رابطه از ژل و ... استفاده نمیکردم به گفته دکتر 

چهار بعد رابطه یه مقداری پاهامو بالا نگه میداشتم 

پنج استرس و اضطراب نداشتم 

تنظیم خواب و بیداری ورزش هوازی بکنی پیاده روی بکنی خواب و بیداریتو کنترل کنی تحرک داشته باشی در هر و ...

مرسی عزیزم 

بارداری فلورا تو اینستا سرچ کن و حتما اصلاح سبک امتحان کن خیلیا با این روش مامان شدندارو هورمونی ندا ...

آها مرسی