2777
2789
عنوان

یعنی داره خیانت میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 28 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه عجیب نامزد منم مشهد خطشم همیشه اشغال بود ولی مشگل از خطش بود چون پیش خودش زنگ میزدم میگفت اشغاله ولی وقتی دوتا خط مشغول باشه خیلی مشکوکه 

چند سالش بود ؟؟؟ 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
ما قصدمون ازدواجه همدیگه رو هم دیدیم بعد عید قراره بیاد تاحالا هم ازش چیزی ندیدم یعنی غیر از زمانی ک ...

خوب میتونی از طریق ایرانسل من یا همراه من پرینت مکالماتش را بگیری به همین راحتی .البته اگه کسی بخواد کاری کنه میتونه یه گوشی دیگه هم داشته باشه.ایشالا که خیره.

چه عجیب نامزد منم مشهد خطشم همیشه اشغال بود ولی مشگل از خطش بود چون پیش خودش زنگ میزدم میگفت اشغاله ...

اره اینم ایرانسلش کلا بیشتر وقتا خرابه ولی همراه اولش خوبه ولی دیشب میزد اشغال یعنی شما هم انتنش ضعیف بود میزد اشغال؟

واقعا چجوری

۱ایرانسل من را روی گوشی خودت نصب کن.بعد اول صفحه اونجا شمارتو نوشته یک کشو داره میزنی .نوشته اضافه کردن حساب شماره اون اقا را میزنی یه کد میره به موبایلش اون را میگیری میزنی ایرانسل منش روی گوشی تو فعال میشه .بعد میزنی روی همون کشو اول که بهت گفتم روی شماره اون اقا صفحه برات باز میشه اطلاعات گوشیش میاد .پایین صفحه گزینه سایر را میزنی.بعد تاریخچه.بعد جزئیات کارکرد دو روز اخر را میزنی بهت نشون میده.همراه اول را هم همینجوری نصب میکنی اونم دقیق نمیدونم .اونم عین همینه.سرچ کنی گوگل برات توضیح میده

۱ایرانسل من را روی گوشی خودت نصب کن.بعد اول صفحه اونجا شمارتو نوشته یک کشو داره میزنی .نوشته اضافه ک ...

واقعا مرسی امیدوارم خدا بهترینارو بهت بده اینکارو کردم دمت گرم فقط با خودم تماس داشته خداروشکر دلم اروم شد مررررسی عزیزم

واقعا مرسی امیدوارم خدا بهترینارو بهت بده اینکارو کردم دمت گرم فقط با خودم تماس داشته خداروشکر دلم ا ...

قربونت بشم عزیزم.دخترای خوزستان خوشگل و بانمک هستن.به خودش هم بگو نگاه کردم دیدم.که حواسش جمع باشه.منم عین تو راه دور ازدواج کردم.ولی الان همش میگم کاش همون شهر خودمون ازدواج میکردم.میدونم دوسش داری و نمیتونی ازش جدا شی .ولی درست فکراتو بکن.راه دور رفتن هم اونقدرها اسون نیست.ایشالا خیره عزیزم

قربونت بشم عزیزم.دخترای خوزستان خوشگل و بانمک هستن.به خودش هم بگو نگاه کردم دیدم.که حواسش جمع باشه.م ...

مرسی عزیزم اره خودمم به این فکر میکنم راه دور سخته ولی دوسش دارم دست خودم نی انشاالله هرچی خیره