2777
2789
عنوان

بنظرتون کنکور بدم من یا نه💚

67 بازدید | 14 پست

۲۴سالمه

بخاطر شرایط خانوادگی

زود ازدواج کردم

یه پسر۴ساله دارم

درسم بد نبود البته نهاییا رو خراب کردم چون همسرم همش اون موقع زنگ‌میزد و کلا فکری شده بودم.

دیپلم تجربی بودم،معدل کلم ۱۸و خرده شده بود

کنکور ندادم تاحالا(اوایل همسرم با دانشگاه و شاغل شدن مخالف بود ولی الان اوکیه)

پدر و مادرم فوت شدن و کلا این شهری ک هستیم رفت و امد و ....ندارم با کسی.

هم تنهایی اذیتم داره هم اینکه احساس خوبی ندارم روزام فقط صرف کار خونه میشه.

بنظرم امتحان کن

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ۲۴سالت پر نشده بود میتونستی برا فرهنگیان کنکور بدی 💔

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

اگه ۲۴سالت پر نشده بود میتونستی برا فرهنگیان کنکور بدی 💔

فرهنگیان تا 30شد

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

فرهنگیان تا 30شد

مطمعنی؟ کنکورش تا ۳۰شد یا ازمون استخدامی؟ 

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

مطمعنی؟ کنکورش تا ۳۰شد یا ازمون استخدامی؟

📢 افزایش شرط سنی کنکور فرهنگیان تا ۳۰ سال

شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی با اصلاح ضوابط پذیرش دانشگاه فرهنگیان، شرط سنی داوطلبان را از ۲۴ سال به ۳۰ سال تمام افزایش داد. این مصوبه در پاسخ به درخواست‌های گسترده داوطلبان و با هدف ایجاد فرصت برابر برای علاقه‌مندان به حرفه معلمی تصویب شده و پس از تأیید نهایی اجرایی خواهد شد.

به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》

📢 افزایش شرط سنی کنکور فرهنگیان تا ۳۰ سالشورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی با اصلاح ضوابط پذیرش د ...

الان برا کنکوریا بد شده که 😶 یکی ک ۳۰سالشه تاحالا کجا بوده ک الان بیاد جای بچه ۱۸ساله رو بگیره عجبا 

هعی دیگه هر چی انقلاب فرهنگی بگه تعجب نمیکنم والا 

الان برا کنکوریا بد شده که 😶 یکی ک ۳۰سالشه تاحالا کجا بوده ک الان بیاد جای بچه ۱۸ساله رو بگیره عجبا ...

نمیدونم والا

بنظرتون کنکور تجربی سختم نمیشع؟هیچی از فیزیک و شیمی و ریاضی یادم نیست سایتی هست که از اول همه چیو قش ...

تجربی سختیا خودشو داره ولی اگه بخونی احتمال موفق شدنت زیاده 

آواز قو" این اصطلاح از یک باور قدیمی سرچشمه می‌گیرد که قوها قبل از مرگ زیباترین آواز خود را می‌خوانند. در واقع، این اصطلاح به این معناست که فرد قبل از پایان کار خود اونو به بهترین روش انجام میده مثل قو باشیم تا آخرین لحظه تلاش کنیم و آخرشو قشنگ تموم کنیم

دوسال برای کنکور تجربی؟خیلی میترسم میگم الکی وقت نزارمولی خب کار دیگم ندارم بیکار و تنهام کلا

اره عزیزم البته نه اینکه یک ساله نشه

ولی چون شما متاهلی بچه هم داری چند سال از درس دور بودی  و اینکه باید یازدهم و دوازدهم رو امتحان بدی، احتمالا دو سال طول بکشه برات

اگه سال اول نشد نا امید نشو