بخدا درموندم اضطراب دارم استرس دارم ۴سالشه از ۳سالگی اومدم آموزششو شروع کنم گذاشتمش مهد کودک اصلااا نموند دوتا مهد عوض کردم اصلا راضی نشد خلاصه ۳سال و ۹ ماهگی بردمش کلاس زبان اونم حالت مهد داره محیط،شاد و بازی و نقاشی و کاردستی الان ۹ ماهه دارم میبرمش خدا شاهده هردفعه که میبرمش انگار بار اولشه میره قیافه میگیره اذیت میکنه به زور میفرستمش تو کلاس یه ساعت دیگه زنگ میزنن بیا اذیت میکنه نمیرا کلاس دکتر میبرمش روانپزشک اطفال ارجاع داد مشاور اونم کاری نتونست بکنه برامون دوباره برومش روانپزشکش دارو رسپریدون داده صب و شب یک چهارم میدم ولی الان بعد دوهفته اثری نداشته دکترش میگه بیش فعاای و بچه نافرمان هستش بخدا درموندم هیچی بداش کم نمیزاریم بهترین جاها میبرمش برای آموزشش الان برای مدرسش میخام جای خوب بنویسمش ولی چ فایده میدونم بازم اذیتم میکنه ای کاش خدا یه نظر کنه بهم بچم حرف گوش کن و آروم بشه خودم قرص اعصاب مصرف میکنم افسردگی دارم از دستش همه این مرضارو گرفتم توروخدا به زور از خدا بچه نخایین من الان آرزوی قبل بچه داریمو میخورم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا من یه اشتباهی کردم و برای اشتباهم دارم ساعتها و روزها و هفته ها و ماه ها و سالها تاوان پس میدم خدایا غلط کردم اشتباه کردم منو ببخش و ازین وضعیتی که توش گیرکردم نجاتم بده.گره زندگی من فقط به دست خودت بازمیشه. خدایا منو ازدست این روانی نجاتم بده به هرحالت که خودت صلاح میدونی که میدونم بهترینهارو برای بنده هات میخوای. لطفا برای آرامشم و رسیدن به آرزوهام دعام کنید حاجتتون روا.
عزیزم شاید دلش میخواد بیشتر تو خونه و با خودت وقت بگذرونه از الان اینقدر تحت فشار میذاریش گناه داره اونم تورو نمیبخشه مجبور ب کاری که دوست نداره میکنیش.یکم راحتش بذار ای بابا
رفتارش نرمال هس آخه از ۳ سالگی چرا آموزش شروع کنی بچه بی زبون از ۶ یا ۷ سالگی باید ۱۲ سااالل درس بخونه و درگیر باشه و استرس بکشه چرا نذاشتی از کودکیش استفاده کنه