بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اخی چقد سخته خب نرو دیگه وقتی ۶ماه نشده ینی یه مشکلی این وسط هست،یمدت بیخیالش بشو
من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........ شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک دنیا احساس خوب❤️❤️❤️
قسمت هرچی باشه همون میشه هرچند که من بچه دارم ولی زندگی خوبی ندارم من اگه این وضعیت رو داشتم هیچوق ...
هرکسی یه مشکلی داره چقد زندگیا سخت شده
من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........ شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک دنیا احساس خوب❤️❤️❤️
عزیزم ان شالله خودت باردار بشی من چن سال منتظر بودم حتی ای وی اف من نمیتونستم کنم چون تخمک نداشتم خدا معجزه کرد برام الان دختر ۳۵ روزه م تو بغلمع از خدا بخاه از خدا