2777
2789
عنوان

کی تو راه ای وی اف مشکل مالی داره بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 43 پست
من همسرم آزواسپرمه ، پرونده تشکیل دادیم مرکز ناباروری ولی مشکل مالی داریم دیگه ادامه ندادیم

وام میدن برید مراکز دولتی خیلی کمتر میفته

چون عقایدت باهام فرق داره دلیل نمیشه باهات جنگ کنم پس بیا با احترام تبادل نظر کنیم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن بار آزمایش دادم از نیم هم کمتر بود 

اهان 

پس تخمک داشتی گلم 

ولی کم بود 

و اینکه احتمالا هورمون fsh و lh  هم خوب بود 

البته خیلیا رو همین جا دیدم که با ذخیره زیر نیم طبیعی باردار شدن 

اهان  پس تخمک داشتی گلم  ولی کم بود  و اینکه احتمالا هورمون fsh و lh  هم خوب ...

اره دکتر ب من می‌گفت باید معجزه بشه باردار بشی وگرنه بدون تخمک اهدایی نمیتونی معجزه شد الان نی نی م ۴ماهه هست خدا بهم داد ان شالله ب همه منتظرا از این معجزه های قشنگ بده الهی آمین 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
اره دکتر ب من می‌گفت باید معجزه بشه باردار بشی وگرنه بدون تخمک اهدایی نمیتونی معجزه شد الان نی نی م ...

امان از این دکترا🤦‍♀️ 

من ۳۸ سالمه و  پارسال آز دادم ذخیرم ۰/۸۷  بود 

اما هورمونای fshو lh خوب بود 

ولی دکترم تاکید نکرد برای زودتر باردارشدنم 

من اونموقع  گفتم  خیلی شرایط برای بچه ندارم

ولی شاید اگه دکتر بهم میگفت ک وضعیتم خطریه 

من حداقل چندماه پیش دست به کار میشدم 😥

الان دوماه اقدامم ولی خبری از بارداری نیست

😔

من همسرم آزواسپرمه ، پرونده تشکیل دادیم مرکز ناباروری ولی مشکل مالی داریم دیگه ادامه ندادیم

عزیزم اگه تهران هستی یکی دوتا بیمارستان فرزند اول رو اولین ای وی اف رو رایگان انجام میدن

یه سرچ بزن اسم بیمارستانارو میاره

آزو اسپرم ینی چی؟

منم بچمو با ای وی اف باردار شدم

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

امان از این دکترا🤦‍♀️  من ۳۸ سالمه و  پارسال آز دادم ذخیرم ۰/۸۷  بود  ا ...

ان شالله باردار میشی دیگه خودت باید می‌دونستی باید زودتر براری باردار بشی بعضی دکترها دل نسوز هستن

ان شالله باردار میشی دیگه خودت باید می‌دونستی باید زودتر براری بازار بشی بعضی دکترها دل نسوز هستن

خدا نگذره ازشون 

ما ها خیلی اطلاع نداریم ک ذخیره زیرِ ۱ خوب نیست 

دکترا ک باتجربه هم هستن یعنی نمیدونن ! 

خب چه فرقی براش میکرد 

میمرد تاکید میکرد و بهم میفهموند واسه خطری بودن 

وضعیتم ؟! 😭

عزیزم اگه تهران هستی یکی دوتا بیمارستان فرزند اول رو اولین ای وی اف رو رایگان انجام میدن یه سرچ بزن ...

ازو اسپرم یعنی اسپرم صفر

💜                                                                                                                                                                                                                                           
عزیزم اگه تهران هستی یکی دوتا بیمارستان فرزند اول رو اولین ای وی اف رو رایگان انجام میدن یه سرچ بزن ...

مشکل شما چی بود ivf کردید?

💜                                                                                                                                                                                                                                           
خدا نگذره ازشون  ما ها خیلی اطلاع نداریم ک ذخیره زیرِ ۱ خوب نیست  دکترا ک باتجربه هم هست ...

هیچ برگی بدون اجازه خدا نمیفته توکل کن بخدا ان شالله باردار میشی عزیزدلم