2777
2789
عنوان

کی تو راه ای وی اف مشکل مالی داره بیایید باهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 43 پست
مشکل شما چی بود ivf کردید?

مورفولوژی همسرم یک درصد بود و دی اف ای بالا

دکترا گفتن ای یو ای کن ولی ای یو ای به مورفو جواب نمیده خودم گفتم ای وی اف میخوام

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

مورفولوژی همسرم یک درصد بود و دی اف ای بالا دکترا گفتن ای یو ای کن ولی ای یو ای به مورفو جواب نمیده ...

من اصلا نمیتونم قبول کنم ivf کنم 🥺

💜                                                                                                                                                                                                                                           

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مشکلش چیه

مشکلی نداره ،ولی چون اسپرم صفره جنین اهدایی پیشنهاد میدن 

البته شوهرم دارو که میخوره کمی تعداد می‌ره بالا ولی تحرک و مورفولوژی صفر میمونه 

💜                                                                                                                                                                                                                                           
مشکلی نداره ،ولی چون اسپرم صفره جنین اهدایی پیشنهاد میدن  البته شوهرم دارو که میخوره کمی تعداد ...

چی بگم عزیزم

انشالله که معجزه بشه براتون بچه از خودتون باردار بشی. جنین کسی دیگه سخته بچه خود ادم نیست

دعای معراج بخون هروز

کدوم مرکز میرید؟

لطفا یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید❤️

چی بگم عزیزم انشالله که معجزه بشه براتون بچه از خودتون باردار بشی. جنین کسی دیگه سخته بچه خود ادم ن ...

ممنون عزیزم 💕🍃

مرکز مهزیار اهواز

💜                                                                                                                                                                                                                                           
فدات عزیزم  لطفا برام دعا کن 🙏😔

حتما گلم پیگیر باش بگو آمپول های ای وی اف برات بزنن خودت اقدام طبیعی داشته باش ..پیاز درمانی بزن نت انجام بده ..غذاهای کارخونه ای نخور ..استرس نداشته باش ..شبها زود بخواب ..توکل کن بخدا ان شالله باردار میشی

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
من اصلا نمیتونم قبول کنم ivf کنم 🥺

عزیزم اگه سنت بالانیست 

به خودت زمان بده و کاااملا رو این قضیه فکر کن 

ببین میتونی تا آخر عمر بدون بچه باشی ؟؟

به تهش خوب فکر کن 

گاهی وقتا انتخاب بین بد و بدتره 

درسته سخته این مساله 

ولی خوبی ک داره ،،خودت تو دلت بزرگش میکنی 

ازبدن و  خون خودت تغذیه میکنه

مهم تر از همه اینکه از مردم حرف نمیخوری 

کسی اصلا  نمیفهمه 

حتی خود بچه هم تا آخر متوجه نمیشه که از این پدر مادر نیست  

عزیزم اگه سنت بالانیست  به خودت زمان بده و کاااملا رو این قضیه فکر کن  ببین میتونی ...

اره درسته 

خیلی دارم بهش فکر میکنم تو هر موقعیت خودمو میزارم ببینم میتونم کنار بیام یا نه

💜                                                                                                                                                                                                                                           
اره درسته  خیلی دارم بهش فکر میکنم تو هر موقعیت خودمو میزارم ببینم میتونم کنار بیام یا نه

انشالله خدا راه درست رو جلو پات بذاره عزیزم 🙏❤

ایکاش یه گروه تو تلگرام میزدیم 

اونجا کنار هم می موندیم تا از تجربه و راهنمایی های هم استفاده کنیم و بهم امید بدیم 

چون هیچ کی غیر از خودمون حالمون رو نمیفهمه 😔

انشالله خدا راه درست رو جلو پات بذاره عزیزم 🙏❤ ایکاش یه گروه تو تلگرام میزدیم  اونجا کنار هم ...

من تلگرام ندارم عزیزم ،همینجا یه تاپیک بزنید با هم حرف بزنیم 

💜