2777
2789

خاهرای من هیچکدوم پر توقع نیستن سر همین شوهرشون الان خرجی نمیده ارزوی ی زندگی معمولی دارن بعد ی دختر دیگه همه چی داره همه چی شوهرش میخره براش بعد نیناله که چرا ایفون برام نگرفته🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون زمان گذشت که دخترا حتی اگه پر توقع بودن میگرفتن الان ببینن داره پاشو از حدش میزاره اون ور ردش میکنن برع چون زندگی ها سخت شده فراهم کردن چیز هایی که اساس زندگی هس سخت شده

من اصلا پرتوقع و ولخرج نیستم و همیشه هوای شوهرمو دارم اونم کاملا قدرشناسه و خودش برام خرج میکنه و همیشه حواسش هست به این چیزا نیست به شعور و عقله طرفه

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اون زمان گذشت که دخترا حتی اگه پر توقع بودن میگرفتن الان ببینن داره پاشو از حدش میزاره اون ور ردش می ...

اخه پول هم دارن خسیس شدن وقتی همون اول خاهرام پرو نبودن

اخه پول هم دارن خسیس شدن وقتی همون اول خاهرام پرو نبودن

خساست ی چیزی هس که تو شخصیت و تربیت آدمه چیزی نیس که به مرور وارد شخصیت آدم بشه

ولی با این وضع قیمتا آدم خود به خود حتی برای خرید خوراک هم خسیس میشه

ولی فقط زمانی به خواستش میرسه که شوهرش خیلی پولدار باشه

خوب دیگه توقعاتش جوری که به ادم بی پول جواب مثبت نمیده .

خودمون هم تمام توانمون رو براش میذاریم 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
ایشالله خوشبخت بشهعالیه

مرسی 🙏🏻 

انشاالله همه خوشبخت بشن 

نسل بعدی مشکلات ما رو  نداشته باشن و شاد و ازاد باشن و خوشبختی و تجربه کنن 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ