2777
2789
عنوان

پولمواز بانک کشیدم بیرون طلا خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 50 پست
الان سه ساله من تو کار خریدن طلا هستم اصلا پایین نیومد، فقط در حد صد تومن دویست تومن، خیلی تحقیق کرد ...

منم پول تو بانک دارم ولی از آبان ماه دو دلم میگم پولو از بانک بردارم بخرم یا ن آخه همین جور میره بالا قیمتها خیلی نجومیه اصلا با عقل جور در نمیاد اینجور بمونه میترسم الان گرون بخرم بعد یهو نزول کنه ضرر کنم شما نمیترسی بعد عید بیاد پایین ضرر کنی رفتی طلا خریدی

از 96تو نی نی سایت پلاسم                                   türk kızı

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پول تو بانک دارم ولی از آبان ماه دو دلم میگم پولو از بانک بردارم بخرم یا ن آخه همین جور میره بال ...

نه اخه من به قیمت طلا و دلار از سالی ک پول گذاشتم بانک نگاه کردم دیدم همینجوری رفته بالا و پول بی ارزش شده..

روزی ک‌رفتم طلا بگیرم طلاصبح بود۱/۸۳۰، غروبش شد۱۸۵۰

میگفتن تا عید بیشترم میشه دلارم ک شد چهل تومن

تاخداهست«پریشان»نشودخاطرمن🌷🍃
منم پول تو بانک دارم ولی از آبان ماه دو دلم میگم پولو از بانک بردارم بخرم یا ن آخه همین جور میره بال ...

من اگه همون۹۹ پولمو بانک نمیزاشتم طلا میخریدم بدون اجرت حداقل میتونستم پونزده گرم بخرم الان کلی پول و سودش بود

تاخداهست«پریشان»نشودخاطرمن🌷🍃
نه اخه من به قیمت طلا و دلار از سالی ک پول گذاشتم بانک نگاه کردم دیدم همینجوری رفته بالا و پول بی ار ...

آره همونو میگم هر روز میره بالا خیلی نجومیه اصلا سابقه نداشته میترسم بعد عید بیاد پایین آخه من بعد عید لازم دارم میترسم ضرر کنم ولی خب شما واسه سرمایه‌گذاری چند ساله خریدی واسه شما ضرر نمیکنه

از 96تو نی نی سایت پلاسم                                   türk kızı