2777
2789
عنوان

پولمواز بانک کشیدم بیرون طلا خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 50 پست
آره همونو میگم هر روز میره بالا خیلی نجومیه اصلا سابقه نداشته میترسم بعد عید بیاد پایین آخه من بعد ع ...

طلا فروشی بودم میگفتن قیمتا تا عید بالاتر میشه. ولی دیگه ثبیت میشه و میتونن قسطی بدن، داشتن برای کسایی که قسطی میخاستن توضیح میدادن

تاخداهست«پریشان»نشودخاطرمن🌷🍃
طلا فروشی بودم میگفتن قیمتا تا عید بالاتر میشه. ولی دیگه ثبیت میشه و میتونن قسطی بدن، داشتن برای کسا ...

یعنی بعد عید مثلاً اردیبهشت ماه قیمت ها ثابت میشه دیگه پایین نمیاد

از 96تو نی نی سایت پلاسم                                   türk kızı

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بعد عید مثلاً اردیبهشت ماه قیمت ها ثابت میشه دیگه پایین نمیاد

اره منظورشون فروردین اردیبهشت بود، خواهرم میخاست قسطی بخره گفتن الان نمیتونیم قسطی بدیم چندتا طلافروشی همینوگفتن حتی اشنای خودمون. ضرر داره برامون چون گرون تر میشه طلا ولی ما پول همون قبلیو به صورت قسط ازتون میگیریم که ضرره و قبول نکردن. گفتن بعددعید قسطی میدن. چون دیگه تثبیت میشه

نمیدونم والا موندم آخه من پارسال بهمن ماه رفتم چنتا سکه خریدم بعد عید ک لازم داشتم رفتم ارزونتر فروختم ضرر کردم الانم میترسم گرون بخرم بعد عید ارزون بفروشم بازم ضرر کنم بازم ممنون از راهنماییتون،

از 96تو نی نی سایت پلاسم                                   türk kızı
نمیدونم والا موندم آخه من پارسال بهمن ماه رفتم چنتا سکه خریدم بعد عید ک لازم داشتم رفتم ارزونتر فروخ ...

حداقل برای فروشش باید یکسال صبرکنید به نظرم چون شما نیاز داریددسال بعد، طلا نخرید, موفق باشید