2777
2789
عنوان

پولمواز بانک کشیدم بیرون طلا خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1246 بازدید | 50 پست
طلاکه بعد عید میاد پایین قبلا هم تا1و800رفت کم کم اومد پایین

الان سه ساله من تو کار خریدن طلا هستم اصلا پایین نیومد، فقط در حد صد تومن دویست تومن، خیلی تحقیق کردم میگن روند صعودی شدیدی داره

تاخداهست«پریشان»نشودخاطرمن🌷🍃

منم دقیقا بیست و یه تومن داشتم بیست تومن دادم یک تک دست   البته ب زووووووووووور و اصرار پدرم چون پول خراب کن ماهری هستم بیشتر ب زیبایی و لباس و اینها علاقه دارم  طلا اصلا دوست ندارم خوشحالم نمیکنه

خریدن اما یه لباس یا کار کوچیک انقدر انرژی میگیرم و حس خوب 

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون ماهیانه به پول احتیاج دارم طلا نخریدم همون تو بانک و سودشو میگیرم🌺

منم پولم سه سال بانکه، سال ۹۹ گذاشتم بانک اون موقع طلا بود ششصدو خوردی،۱۴۰۱پولمو خارج کردم طلا شد یک و هشتصد،، پول خیلی بی ارزشه

الان سه ساله من تو کار خریدن طلا هستم اصلا پایین نیومد، فقط در حد صد تومن دویست تومن، خیلی تحقیق کرد ...

عزیزم من از سال98که طلاگرمی430بود دارم طلا میخرم تا الانش این اتفاق قبلنم افتاد و پایین اومد من میگم احتمالش هست که پایین بیاد

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡
طلا یکو ۵۰۰ بود نرفتم بخرم اما الان..🚶‍♀️

من خیلی گشتم دیشب در حدی ک اومدم خونه از پا درد گریم گرفت.. طلا فروشی ها خیلی هاشون هفت گرمو بهم هفده میلیون میخاستن بفروشن ولی ی جا پیدا کردم بدون اجرت قیمتش خوب در اومد، بدون اجرت پیدا کن

اشکال نداره مبارکت باشه منم چندروزدیگه قراره بخرم بخاطراون خواستم ببینم

مرسی عزیزم فکر کنم اسم مدلش گیش باشه، گوگل سرچ کنی میاد