2777
2789
عنوان

دعوای شدیدباشوهرسرپول

| مشاهده متن کامل بحث + 6593 بازدید | 235 پست
من شاغل هستم  اما من ب شخصه این حس رو دوس دارم ک از همسرم پول بگیرم ،

درسته حس خوبی داره

منم نمیگم کلا همسر هیچ خرجی نکنه

خلاصه خریدن لباس و لوازم ضروری وظیفه ست

اما وقتی دستت تو جیب خودت باشه شوهرت بهت پول زیادی هم نده خیلی ناراحت نمیشی و باعث بحث و دعوا نمیشه چون خودتم ی مبلغی برای نیاز و تفریح و خرید های خودت داری

الان با این وضعیت درآمدا و گرونیا شوهرا بتونن خرج زندگی و چیزای ضروری رو بدن خیلی شاهکار کردن

اگه خودتم دستت تو جیبت باشه هم به اون فشار نمیاد هم خودت به کارای غیرضروری دلخواه خودت میتونی رسیدگی کنی

_ سبک زندگیت چیه؟      + دوری و دوستی:)
گفتم اول صحبتم با شوهر اون خانم کاری ندارم‌. ولی همه این اخلاقها هم بخاطر گرونی نیست. موقع ارزونی ها ...

بهش گفتم خسیس چندتاظرف شکوندورفت خونه مادرشوهرم ک همسایه ایم وهنوزم برنگشته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂میگفتی من خریداموباتومیکنم تاتوپولشوبدی حالاپولایی که جمع کردم بادست خودم بهت بدم گوشت بخری

اره بابا بعد چند ماه حالا یه ذره گوشت خریده 😑

شوهر من واقعا خسیسه حتی دلش نمیاد برا خونه چیزی بخره هرچی میخره با زور میخره 

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
گفتم اول صحبتم با شوهر اون خانم کاری ندارم‌. ولی همه این اخلاقها هم بخاطر گرونی نیست. موقع ارزونی ها ...

ازین جور ادما دورو بر هممون هست
ولی خب من الان دلم میخواست یکم این خانومو اروم کنم

نکه بدتر این فکرم ب. فکراش اضافه کنم ک. نکنه شوهرم خسیسه داره و. نمیده 

بازم متوجه نشدم. بهرحال پولشو بخوشی استفاده کنی    

عزیزم مسوول فنیم و‌ پروانه دارم. با دکترای دامپزشکی. قراردادم ۱۵ تومنه ولی توافقی ۳ تومن میگیرم با بیمه که سرکار نرم. خیلیا تو دامپزشکی ازین کارا میکنن اما قانونی نیس.برا منو اداره کل دامپزشکی در جریانه و گفتن موردی نداره نمیخواد حضور داشته باشی.

خدانکنه گلم .۱۵۰۰وام بانکی داریم .انشالله درست بشه بچه نوزادهم دارم دوروزپیش سرماخورده بود پول دکتر ...

قبول دارم درکت میکنم❤

انشالله به زودی براتون فرج میشه

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹
میشه منم راهنمایی‌ کنی من لیسانس معماری دارم دانشگاه دولتی ۴ سال سابقه بیمه کجا میتونم مدرکمو اجاره ...

برا شمارو نمیدونم عزیزم من رشتم دامپزشکیه. اما یه همکلاسی داشتم مدرک شیمی هم اجاره داده!!!

من هرچی بخرم میام بهش میگم اینوچندگرفتم اینوچندتابعدانگه چکارش کردی

منم میگم بش والا ...حاضره چقد خرج کنه اما پول نده ...هم امشب گفتم شیرینی یکم بخر نخرید میگه خودت بخر دلم شکست

عزیزم مسوول فنیم و‌ پروانه دارم. با دکترای دامپزشکی. قراردادم ۱۵ تومنه ولی توافقی ۳ تومن میگیرم با ب ...

چه جالب

نشنیده بودم

مرسی واسه توضیحت

ریپلای مخالف جواب نمیدم خودتو خسته نکن 
من هم شاغلم ولی اصلا دوست ندارم از همسرم پول بگیرم  نمیتونم درک کنم چه جوری میشه دوست داشت از ...

من حتی اگه ماهی ۲۰۰میلیون هم بگیرم

ته دلم دوس دارم همسرم حمایتم کنه و بگه خودش،

یک زن نیاز به حمایت همسرش داره،حالا حمایت عاطفی،مالی حتی اگه نیازش نباشه ولی باید بگه،باید تامین کنه از طرف خودش‌،یک مرد هم باید همین حسو داشته باشه به طور طبیعی،میل به حمایت کردن همسرش حتی اگه همسرش نیاز نداشته باشه

اللهم صل علی محمد و ‌ال محمد🦋