2777
2789
عنوان

دعوای شدیدباشوهرسرپول

| مشاهده متن کامل بحث + 6593 بازدید | 235 پست
واقعا۱۸زیرخط فقره ومایی که ماهی ۶حقوق هست با سه تابچه دوتومن کرایه خونه 😔😔😔😔

عزیزم به این رقم و عددها فکر نکن که مثلا زیر ۱۸ تومن یا چقدر زیر خط فقر هست، باور کن کارمندها خیلی کمتر از این حقوق میگیرن و زندگی رو مجبورن بگذرونن

الهی خدا سلامتی و برکت عنایت کنه به شما و خانوادت، با شوهرت بشینین فکر کنید ببینید راهی برای یه شغل و یه منبع درآمد دیگه براتون هست یا چکار میشه کرد 

الان تو اکثر کشورهای دنیا وضعیت مالی برا خانواده های متوسط و متوسط به پایین خیلی خیلی سخت شده من دو تا پسر خالم مهندس هستن و کانادا مهاجرت کردن همسرشونم همراه خودشون شاغله ولی خالم میگه به سختی زندگی میگذرونن

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
به من میگه ماهی ده میلیون میخواستی بایدیه شوهردکترمیکردی

اسی بچه داری ؟ شوهرمنم کم بخودم پول میدادالان بخاطربچه ها زیادمیده منم خیلی ولخرجم همش میره بابچه ها برم بیرون ۶۰۰ یه دفه میره ولی توام زیاد فشارنیاربهش سعی کن خرجای دیگه بتراشی خوردخورد ازش بگیری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من  همسایمون دوره گرد بود میدیدم شرایط کاریش چقد سخته مثلا‌۳صب‌بلند میشد میرفت میدون‌که میوه تازه گیرش بیاد بعد تا ۷صب اونجا‌بود بعد میرفت تو شهر میفروخت تا ظهر .عصرم باز‌میرفت.بنظرم‌با شوهرت راه بیا بهش گیر نده.وقتی‌برا خونه و لباس کم نمیذاره همون ۵۰۰کافیه 

واقعا۱۸زیرخط فقره ومایی که ماهی ۶حقوق هست با سه تابچه دوتومن کرایه خونه 😔😔😔😔

ببخشید ولی واقعا برای من اصلا قابل باور نیست با ماهی چهار ملیون چهار نفر آدم بتونن زندگی کنند 

من هم شاغلم ولی اصلا دوست ندارم از همسرم پول بگیرم  نمیتونم درک کنم چه جوری میشه دوست داشت از ...

والا من نامزدم عزیزم  اما حس میکنم شیرین باشه 🤔🤔 اینکه شریک زندگیت یه پولی برات بزنه یا هدیه بگیره برات شیرینه ب نظرم راستش 🤔

منم میگم بش والا ...حاضره چقد خرج کنه اما پول نده ...هم امشب گفتم شیرینی یکم بخر نخرید میگه خودت بخر ...

شوهرمن هرچی بگم میخره ولی زیاداهل حساب کردنه وکلاحساب کتاب خونه وخرجادستشه

بچها منم امشب سر پول با شوهرم دعوا کردم ۶ساله عروسی کردم الان چن ماهه کارت یارانه داده دستم ماهی یک ...

قیمت لباساتو از روشون نکن که مشاهده کنه و مدرک باشه😑😑

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 
اسی من  همسایمون دوره گرد بود میدیدم شرایط کاریش چقد سخته مثلا‌۳صب‌بلند میشد میرفت میدون‌که میو ...

اون۶۰۰هم یادآوری نکنم نمیده میگی کارمندم که نیستی زنمی زندگی مشترکه چراپول ببری مگه خودم پول میبرم

هدفشون نیست ولی همینه  زن میگیرن پولم باید بدن خرج باید کنن دیگه می‌خواست خودش پول دراره که ...

اگه اینجوریه پس شوهرا هم بگن اگه پول زیاد میخواستین زن ما نمیشدین. اول وضعیتو دیدین بعد ازدواج کردین دیگه.

کسی که فقط به قصد پول شوهر میکنه باید حواسش به این چیزا باشه. کسی باید این حرفو بزنه که تکیه گاه و پشتوانه و مهر و محبت و عشق و همدم رو نخواد و فقط چشمش دنبال پول باشه. افرادی که اینطور هستن اگه برن سرکار و مجرد مستقل زندگی کنن خیلی واسشون بهتره، هم اعصاب راحت تری دارن هم از کسی طلبکار نیستن

_ سبک زندگیت چیه؟      + دوری و دوستی:)
بچها منم امشب سر پول با شوهرم دعوا کردم ۶ساله عروسی کردم الان چن ماهه کارت یارانه داده دستم ماهی یک ...

واله خوب خرج میکردی حالا میخاد۲۰۰ بده تاسرکوچه ام که نمیشه بادوتا بچه رفت لباسوچی میخره خودش؟

عزیزم به این رقم و عددها فکر نکن که مثلا زیر ۱۸ تومن یا چقدر زیر خط فقر هست، باور کن کارمندها خیلی ک ...

خودش خیلی اذیته دنبال کاره دوم هست انشالله به امیدخداگیربیاد .من نمیتونم برم سرکار کاش میشد بچه نوزاددارم فقط منتظرمعجزه هستم خدا نگاهی به زندگیم بندازه گلم 

ارامش و اینده من 🤩گریه و خنده من تاج سرقلب منی 😍😍ب خودت افتخاره کن تو بدترین شرایط زندگیت خودت پشت خودت بودی و بس ❣️
ازین جور ادما دورو بر هممون هست ولی خب من الان دلم میخواست یکم این خانومو اروم کنم نکه بدتر این فک ...

شاید هم خسیس نیست وقتی هم خریدهای دیگه خانم رو انجام میده هم بهش پول تو جیبی میده. شاید توقع خانم زیاده و سرپول شوهرش رو خسته کرده اون عصبانی شده نمیدونم من از اول گفتم شوهر این خانم منظورم نبود. این خانم خودش باید کلاهش قاضی کنه وگرنه نه بحرف من تند باید بشه نه به حرف شما آروم.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.