2777
2789

طرف پول داره ۳۰ میلیون بده بینی عمل کنه اما دلش نمیاد دوتا کتاب بخره و رو عزت نفسش کار کنه که اینقدر این بدن بدبخت نبره زیر تیغ جراحی 

امروز تو مطب یه دختری دیدم خیلییییی خوش هیکل و عالی اما چون یکم پهلو در اورده بود امده بود که عمل بشه و چربیای پهلوش بردار😐 خیلی جالبه میتونه عمل کنه اما نمیتونه ورزش کن 🤷🏻‍♀️ 

دختره بخاطر اینکه دوست پ*رش بهش گفت بود بینیش عروسکی نیست رفت تو اتاق عمل و دیگه برنگشت 😐💔

تا بهش میگن لبت فلان بدو بدو میره ژل میزنه تا میگن مژهات فلان بدو بدو میره مژه میکاره و.....

اما چرا تا بهش میگن یکم خانومانه رفتار کن یکم سیاست داشته باش میگه همین که هست 🤷🏻‍♀️😐

تازه بعدشم میناله که همسر یا دوست با یه دختر زشت و... بهم خیانت کرده میدم (البته که خیانت هیچ توجیهی نداره) 

نمیگم به خودتون نرسید برسید اما اینقدر غرق درش نشید که دیگه زندگي خودتون ارزش خودت فراموش کنید.

به خودم قول دادم همیشه زندگی کردنم طوری باشه که خیلیا‌ آرزو کنن ای کاش باهام بهتر رفتار میکردن و میتونستن دوباره کنارم باشن.😊 لحظات سخت زندگیم بهم یاد داد حتی بهترین آدم زندگیت جوری بهت خنجر میزنه که خودت ندونی از کجا خوردی😇می‌بخشمشون اما فراموش نمیکنم ، جواب همه حرف ها ، کارا ، غیبت ها و.... می‌سپارم به خدا مطمئنم خدا جواب اشک های مادرم ازشون میگیره.😇🤍میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات بفرستین🥲🙏🏻[ ای بنده !شك نکن که خدا بهترین یآوره ^^🤍🌿] 

خوب میکنن من دوتا لکو همکارم به روم اورد

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

*اکثر خانم ها تو عنوان اشتباه تایپی شده🙏🏻

به خودم قول دادم همیشه زندگی کردنم طوری باشه که خیلیا‌ آرزو کنن ای کاش باهام بهتر رفتار میکردن و میتونستن دوباره کنارم باشن.😊 لحظات سخت زندگیم بهم یاد داد حتی بهترین آدم زندگیت جوری بهت خنجر میزنه که خودت ندونی از کجا خوردی😇می‌بخشمشون اما فراموش نمیکنم ، جواب همه حرف ها ، کارا ، غیبت ها و.... می‌سپارم به خدا مطمئنم خدا جواب اشک های مادرم ازشون میگیره.😇🤍میشه برای رسیدن به هدفم یه صلوات بفرستین🥲🙏🏻[ ای بنده !شك نکن که خدا بهترین یآوره ^^🤍🌿] 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

واقعا باید اهمیت نداد ، بارررهااا و بارررهااا از افراد مختلف شنیدم که چهره زیبایی ندارم و یا بینیم پهنه ، اما من هیچ مشکلی باهاش ندارم و خودمو همینجور که هستم دوست دارم

🎀✨

خیلی ها ظاهر بین شدن 

من ۱۹ سالمه هیچ دستکاری خودم نکردم همش تو جمع فامیلی ایرار ایراد ایراد همش ادمو خورد میکنن چون خودشون کلان عملین یجوری رفتار میکنن انگار ملکه زیبایی هستن 

کاربر قدیمی سایتم🧡 خدایا شکر💙اگه میشه با دل پاکت برای من دعا کن اجرت با امام حسین باشه🌱بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفاءُ، وَ انْكَشَفَ الْغِطاءُ، وَ انْقَطَعَ الرَّجاءُ وَ ضاقَتِ الاْرْضُ، وَ مُنِعَتِ السَّماءُ و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ، وَ اِلَيْكَ الْمُشْتَكى، وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ و الرَّخاءِ؛ اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد،اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛ يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيان‌ وَانْصُراني‌ فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا ياصاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني،السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل؛ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ 💚الّلهُــمَّـ؏جــِّل‌لِوَلیِّــڪ َالفــَرَج💚

اینا حاضرن هر مدل عمل زیبایی انجام بدن ولی بحث اخلاقشون که میشه میگن من همینیم که هستم پس خودشون تصمیم میگیرن چی سرشون بیاد

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
خوب میکنن من دوتا لکو همکارم به روم اورد

همکارت بیشعوره وگرنه لک یه چیز عادیه 

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶