2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من یه سال دکتر رفتم فرق خاصی نکرده 

اونم یکی از بهترین دکترای تهران 

الان یه قرص گرفتم که دوستام استفاده کردن و میگن خیلی خوبه 

هنوز نخوردم ببینم تاثیر داره یا نه ولی دوستام راضی بودن خیلی 

فعلا یکی ی ورق زینک و بیوتین بگیر روزا بخور

د۳ هم بگیر شبا بخور

مقدارقابل توجهیش ریزشش قطع میشه منتها هرروزا یادت نره بینش

د۳ میتونی دوزبالاش ک هفته ای یادوهفته یباره هم بگیری طرز استفاده بستگی ب دوزش داره خود داروخانا میگه

یه دکتر دیگه ام وقت بگیر که فوری وقت بده بری پیشش لاقل یه چکاپ شی ببینی کمبود ویتامینی مشکل هورمونی چیزی داری یا نه که تا نوبت دکتر اصلیه میرسه با جواب ازمایشات بری پیشش که سریعتر کارتو راه بندازه بعدم فعلا شروع کن سبوس بخور و موهاتو با آب برنج قبل حموم بشور که ویتامین b تامین شی

امپول نوروبیون یا ب کمپلکس هم بزن

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

آزمایش ندادم هنوز رفتم دکتر پوست بهش میگم بنویسه واسم

من خودم یه مدت کم خونی داشتم موهام خیلی می‌ریخت بعد قرص آهن یه دوره خوردم ریزشم خیلی کم شد 

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست