2777
2789

ولی الان از همه دخترای اطرافم پایین ترم و اعتماد بنفسم بدتر داغون شده ولی خب روابط اجتماعیم بهتر شده واقعا انقد دخترای کلاسمون خوبن من اصلا ب چشم نمیام موقع مدرسه من از همشون خوشگل تر بودم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون وقتم توی مدرسه همه خوشگل بودن فقط غرورت اجازه نمیداده و جو گرفته بودت 

الان باید بپذیری خوشگل تر و خوش اندام تر و باهوش تر از توهم هست ولی باید خودتو دوست داشته باشی و روی پیشرفتت تمرکز کنی 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

وایییی چقدر مثل منی منم اندامم خوب نیست اونا اندامشون خوبه قدشونم بلند اما من کوچولوام دیده نمیشم

قد وزنت چنده 

اره دقیقا 😐 اندامشان خوبه و تیپ ها قشنگ میزنن قشنگ میشن

شما اعتماد ب نفس داشته باش اصلا مهم نیس دخترای دیگ خوشگلترن یانه ..اینو از ذهنت حذق کن مگ مسابقس؟

قیافه یچیز خدادایه .مطمئن باش هرچقدم خوشگل باشی باز از تو خوشگلتر پیدا میشه اونوقع باید همه خودکشی کنن

اگ بحث ب چشم اومدن باشه ..فقط خودتی ک اینجوری فکر میکنی بنظرم 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

اون وقتم توی مدرسه همه خوشگل بودن فقط غرورت اجازه نمیداده و جو گرفته بودت الان باید بپذیری خوشگل تر ...

من نه غرور داشتم ن اعتماد بنفس نه جوگیر فقط همیشه همه همکلاسی هام بهم میگفتن من از همه خوشگل ترم 

شما اعتماد ب نفس داشته باش اصلا مهم نیس دخترای دیگ خوشگلترن یانه ..اینو از ذهنت حذق کن مگ مسابقس؟قیا ...

اونو ک اصلا ندارم واقعا....

ولی خب چون همیشه تو چشم بودم هم مدرسه هم اقوام و شهرمون و.....

اما الان کلا حساب نمیام در کل ولی بخاطر شرایط روحیمم هست که مشخصه افسردگیم