2777
2789

کتاب رو میگم.   

اگر بارداری یا بچه‌‌ی زیر دو سال داری، یکی از ضروری ترین وسایلی که باید توی خونه‌ات باشه، کتابه. می‌دونم شاید تصورت اینه که آخه نوزاد یا بچه‌ی زیر دو سال، چه درکی از کلمات داره که براش کتاب بخونیم. اما میخوام بهت یه رازی رو بگم، از همون وقتی که بچه‌ات به دنیا اومد یه زمان مشخصی رو بذار و براش کتاب بخون (کتاب‌های لالایی و شعر) وقتی یه خورده بزرگتر شد کتاب های مقوایی با تصاویر شفاف و واضح رو بذار جلوش و آروم آروم از روی کلمات بخون. کتاب خوندن رو مثل یه آیین ویژه تکرار کن. اونوقت وقتی بچه‌ات وارد مدرسه شد، وقتی نوجوان شد، وقتی وارد دانشگاه شد، رفت سرکار، ازدواج کرد و ... خواهی دید که یه سرمایه‌ی خیلی خیلی ارزشمند در اختیارش گذاشتی که بهش کمک می کنه سعادتمندتر زندگی کنه. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

من همین کار رو کردم بچم تا ده دوازده سالگی عاشق کتاب بود امااااااا وقتی نوجوان شد دنیای مجازی براش خیلی جذابتر از کتاب شد،حالا شاید دوباره بعداً دلش هوس کنه کتاب بخونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین کار رو کردم بچم تا ده دوازده سالگی عاشق کتاب بود امااااااا وقتی نوجوان شد دنیای مجازی براش خ ...

خیلی عالیه. بله ممکنه موقتا جذب دنیای مجازی بشه. البته سعی کنید کتاب های خوب حوزه نوجوان رو پیدا کنید و در اختیارش بذارید. 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊
میتونی معرفی کنی کتاب بهمون عزیزم؟برای بچه یک سال و نیمه

به سایت هدهد مراجعه کنید. اونجا کتاب ها بر اساس گروه سنی طبقه بندی شدند. برای این سن کتاب های با جلد سخت بگیرید که زود پاره نشه. 

سایت هدهد معتبره برای خرید اینترنتی؟ شناخت ندارم

بله عزیزم معتبره. کلا توی حوزه کودک فعالیت می کنند.