2777
2789
عنوان

استاد متاهل یا مجرد

602 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها 

اومدم ازتون کمک بگیرم ببینم راجب این موضوع نظر شما چیه و شما چی فکر میکنین؟

ما یه استاد داریم حدودا ۲۸ ۲۹ سالشونه و خب آقای خوش تیپ و خوش چهره ای هستن ایشون حلقه ندارن اما مثل اینکه تازه مزدوج شدن ، ولی خیلی زیاد تظاهر میکردن ک مجرد هستن و ازدواج نکردن بطوری که همه دانشجوعا میگفتن دیگه این مجرده و این داستانا😐

خلاصه عرض کنم خدمتتون که نه حلقه دستشونه علاوه بر اون تظاهر به مجردی هم میکنن حتی رفتاری هم ک با دانشجوعای دختر دارن از نظر من متناسب با شرایط یه آقای متاهل نیست!!

بنظرتون چرا دقیقا؟ 

کاربری دست دونفره..من و دوستم

نظری ندارم!

حلقه داشتن و نداشتن که کلا معیار نیست 

خیلیا نمیپوشن از جمله خودم مخصوصا سرکار چون میترسم خراب بشه 

رفتارش هم نظرا فرق میکنه

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظری ندارم! حلقه داشتن و نداشتن که کلا معیار نیست  خیلیا نمیپوشن از جمله خودم مخصوصا سرکار چو ...

اخه ازین نظر گفتم که بعضیا واقعا شغلشون به نحوی هست که مجبورن به استفاده از حلقه ، آخه تو دانشگام ک پره دختره و ... 

من از چند نفر شنیدم بعضی استادا مخفی با دانشجو ها رابطه برقرار میکرد بخاطر نمره

حالا یکی از بچه ها خاطرخواهش شده بدجور باور کن نخ که هیچ، طناب میده درواقع اخه اینام ک نمیدونن مزدوجه😂چی بگم

به خصوصیات اخلاقیش میخوره آدم محترم و موجهی باشه برا همون نمیتونم باور کنم

من از چند نفر شنیدم بعضی استادا مخفی با دانشجو ها رابطه برقرار میکرد بخاطر نمره

یا خود خدا. 

الان کم کم دارم میفهمم که چرا می گفتن رفتی دانشگاه با استاد مرد  اگر سوال داری خودت تنها نرو. 

چقدر دانشگاه ترسناکه....