2777
2789
عنوان

خیانت

264 بازدید | 28 پست

سلام من چند سال پیش از همسرم خیانت دیدم ولی بخشیدم خیلی زندگی پرفراز و نشیبی داشتم وضع مالی همسرم خیلی خوبه دوتا هم بچه دارم دوهفته پیش دوباره بهش شک کردم ومطمئن شدم خیانت کرده ولی چون نامزدی خواهرم بود بیخیال شدم چیزی به روش نیاوردم هفته بعدم رفتیم مسافرت با برادر شوهرم چیزی نگفتم دیگه الان واقعا دارم خفه میشم نمیدونم به روش بیارم بعد دو هفته یا نه ،صبر کنم مدارک بیشتری ازش جم کنم ،اینم بگم که اخلاقش نسبتا باهام خوبه دیگه موندم چیکار کنم کمکم کنید 

جداشو خوب

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانت در چه حد

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
جداشو خوب

یه چیزی میگین ها خواهر مگه زندگی الکیه که باتودوتابچه به این راحتی بخوادجدابشه نمیشه که کارآخر روهمون اول بکنه 

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 
یه چیزی میگین ها خواهر مگه زندگی الکیه که باتودوتابچه به این راحتی بخوادجدابشه نمیشه که کارآخر روهمو ...

عزیزم خیانت داره میکنه چیکار میتونه بکنه جز جداشه شوهرش هم وضعش خوبه میتونه. راحت جداشه 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

من تو.گوشی شوهرم عکسای بد دیدم دو.سه تا

تو فولدر تلگرامش

رفتم چک کردم دیدم همه ربات هستن و همه بلاک شدن

این یعنی چی..

اصلا این رباتا اکانت شوهرم و از کجا گیر میارن

از ف یلتر شکن

پروکسی

یا چی

من سواد تل ندارم تو رو خدا کمک کنید

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
قرار گذاشته بود با طرف

چت بد اینا داشت؟؟؟

عزیزم خیانت داره میکنه چیکار میتونه بکنه جز جداشه شوهرش هم وضعش خوبه میتونه. راحت جداشه 

وضع شوهرش خوبه شاید خانم خودش مستقل نیست چجوری بعدطلاق وضعیت مسکن وکار و .... مسائد نیست ازاون گذشته خیلی کارها میشه کرد مثلا مشاوره یا پادرمیانی بزرگتر اصلا نمیدونیم که خیانتش درچه حد بوده شاید درحد چت و تماس کوتاه باشه بخاطر این مسایل اگر ماخانم ها میخواستیم طلاق بگیریم الان ۸۰ درصد ازدواج ها میشد طلاق 

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲