2777
2789

هفته ای ی بار میریم ولی خب از این دوهمیا ک همه هستن و همش دو سه ساعت اونجاییم شلوغ پلوغ وقت نی خیلی حرف بزنیم پیش هم باشیم بنده خدا همش پذیرای کنه و کار کنه 

قبل بارداریم باز ی روز در هفته خودم تنها میرفتم خیلی بهتر بود 

بعد زایمانم ک با بچه باز نمیتونم برم چون با مترو میرفتم و بد مسیر نمیشه با بچه 

کاش نزدیک بودیم یکم شرایط رفت و امدیمون راحت تر بود 🥲

اگر نزدیکین و راحت و زیاد مامانتونو میبینین قدر بدونین واقعا 

من دیگ گریم میگیره که دیگ مثل قدیما نمیتونم پیشش باشم 😪

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری عزیزم ولی خب با بچه هم میشه رفت

نه یک ساعت زمان بیشتر میبره من غربی ترین نقطه تهرانم سمت چیتگر ک برا مترو باید اسنپ بگیرم و برسم مترو اونا تجریشن تا مترو اونجا حساب کن چه سخته بری بیای از شلوغی ای ک در حد له شدنه میترسم نوزاد ببرم از اون طرفم ی پیاده روی زیاده مترو تا خونه مامانم😁 کلا بد مسیریم

بگرد ی مسیر راحت تر پیدا کن با بی آرتی چیزی اسنپ تاکسی یا ماشین بخر بعدم قدر بدون خیلیا مامان فوت شد ...

پول باشه راحته ولی انقدر دوریم ک هزینه اسنپ اصلا نمیشه پول ماشینم ندارم 

🥲

پول باشه راحته ولی انقدر دوریم ک هزینه اسنپ اصلا نمیشه پول ماشینم ندارم 🥲

عزیزم زیاد ب خودتم سخت نگیر بگو مامانت بیاد یا خودتم غیر وقتایی ک با شوهرت میری برو 

زنگ بزن 

سه ماهه مادرموندیدم دعاکنید بیادش

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

عزیزم زیاد ب خودتم سخت نگیر بگو مامانت بیاد یا خودتم غیر وقتایی ک با شوهرت میری برو زنگ بزن

مامانمم نمیاد هیچ وقت سختشه سنش بالاس اذیت میشه 😪

نه یک ساعت زمان بیشتر میبره من غربی ترین نقطه تهرانم سمت چیتگر ک برا مترو باید اسنپ بگیرم و برسم متر ...

اوه حق داری خیلی سخته واقعا نمیشه 

خدا مادرتون براتون حفظ کن عزیزم 

عزبزم احتمالا ب خاطر بارداری و تغییر هوزمونات حساس شدی… ما یک سال و نیمه خونوادمونو ندیدیم …زندگی همینه دیگه محکم باش و خودتو اذیت نکن جاش سعی کن بیشتر بری مامانتو ببینی 

عزبزم احتمالا ب خاطر بارداری و تغییر هوزمونات حساس شدی… ما یک سال و نیمه خونوادمونو ندیدیم …زندگی هم ...

اره اونایی ک شهر دیگه ان یا مهاجرت میکنن و.. خیلیم سخته 

ولی من کلا وابسته ام حاضر نیستم دور شم 😁

حس میکنم خیلی دل تنگی برو ۲روز بمون خونه مامانت ب شوهرتم بگو برای شام بیاد

بعضی وقتا میمونم حالا بعد زایمانم کلا میرم اونور ی مدت تا خوب شم