2777
2789
عنوان

دوست پسرم میگه میخواد تنها باشه🙂

121 بازدید | 15 پست

این ۲ هفته هر روز دعوا داشتیم 

دیروز هم همینو گفت میخواست یه هفته تنها باش میگفت از تو رابطه بودن خسته شده 

شبش زنگ زد حرف زدیم گفت نمیخواد کات کنه 

امروز خوب بود 

یه دفعه الان داشتیم چت میکردیم گفت خیلی خستس چون همش با خانوادش دعوا داره کارش خوب پیش نمیره گفت دوست داره تنها باشه یه جاره بره خودشو‌خودش باشه فقط که فکر‌کنه 

گفتم دوست داری یکم تنها باشی همش استرس داشت که من سرد نشم گفت ۲ روز میخواد تنها باشه منم کلی قسم دادم که نه سرد نمیشم میگه نمیخواد کات کنه 

من خیلی استرس دارم حالم خیلی بده نمیدونم چی تو سرش میگذره حس‌میکنم میخواد فکر کنه که کات کنه یا نه:)

کاربری واگذار شد   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دو روز ولش کن والا مه شوهر هم دهریم ۲۴ ساعته که فهش نچسبیدیم زن و مرد هردو به تنهایی نیاز دارن 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

آدم نیاز داره بعضی وقتا تنها باشع

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

خب بگو تنها باش همه نیاز به تنهایی دارن منم گاهی دلم میخواد چند روزی از همه دور باشم ولی نمیخوام با اطرافیانم قطع ارتباط کنم.

زیاد خودتو مشتاق و چسبون نشون نده بهش فقط بگو درک میکنم و هستم کنارت از نظر روحی 

شرایط درک کنید 

پیام ندین تا خودش بیاد 

حق دارن تنها باشن 

آقایون اخلاقشون با خانما متفاوت

این زمان دوست دارن تنها باشن 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خب بگو تنها باش همه نیاز به تنهایی دارن منم گاهی دلم میخواد چند روزی از همه دور باشم ولی نمیخوام با ...

گفتم تا دوروز تنهاا باش هر وقت دوست داشتی بیا پیامم بده:)

کاربری واگذار شد   
استرس دارم بیاد بگه میخواد تموم کنه:)

خب بکه اگر قراره بره فکر کنه و کات کنه نبتید که این فرصتو ازش بگیری پس معنی دوستی چیه اینه که اگر مخواستید بتونید بهم بزنید

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
شرایط درک کنید پیام ندین تا خودش بیاد حق دارن تنها باشن آقایون اخلاقشون با خانما متفاوتاین زمان دوست ...

اخه دیروز نزدیک بود تموم کنیم واسه همون اگه واقعا نیاز داشته باشه به تنهایی میگم باشه ولی الان حس‌میکنم زمان میخواد به این فکر کنه میخواد تموم کنه یا نه 

کاربری واگذار شد