2777
2789
عنوان

بزرگترین دروغ یا پنهان کاری خودتون یا کسی ک میشماسین چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2113 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرک نداری ازش

نه شاهد داشتم شکایتنامه هم نوشتم

اما ترسیدم شوهرم بفهمه 

زن کولی اون بفهمه دیگه کنار کشیدم واگذار ب خدا 

...و خدایی هست،بالاتر از حد تصوُّر...
درکت میکنم ،چون دوسش داری

ممنون.

شماره هاش همه چی دیروز ظهر پاک کردم دیشب پیام داد جواب دادم تماس تصویری هم گرفتم ،🤦🤦🤦

تا می‌خوام تمومش کنم پیام یا زنگ میزنم.

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️
چقدر از این قضیه میگذره؟مگه پسره موقعیتش چطوری بود که به خاطرش چنین کاری انجام دادید؟

چهار سال

تفاوت موقعیتی زیادی نداشتن نمیدونم دیوونگی کردم یا لجبازی

اما خانوادم مخصوصا مادرم ،شوهرمو بیشتر دوس داشت و اونقدر رو مخم رفت و دوست پسرمو از چشمم انداخت تا بله دادم

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚

نه شاهد داشتم شکایتنامه هم نوشتم اما ترسیدم شوهرم بفهمه  زن کولی اون بفهمه دیگه کنار کشیدم وا ...

یعنی شوهرت نگفته سکه وطلااها کو مگه سیب زمینی پیاز بوده که از تعدادش خبر نداشته

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
ممنون. شماره هاش همه چی دیروز ظهر پاک کردم دیشب پیام داد جواب دادم تماس تصویری هم گرفتم ،🤦🤦🤦 تا ...

تا بدتر معتادش نشدی ،با عقلت تصمیم بگیر

وقتت رو پر کن تا کمتر یادش بیوفتی

درد بدیه متاسفانه

🌻💚 ߊ‌ܭَܝ‌ ߊ‌ܢܚࡅ߳ߊ‌ܝ‌ࡅ߳ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ܝ݆ߺࡅ࡙ܭ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ࡅ࡙ܥ‌‌ ࡐ‌ ܢܚࡐ‌ߊ‌ܠܙ ܟܿߊ‌ࡎܨ ࡅ߭ܥ‌‌ߊ‌ܝ‌ࡅ࡙ܥ‌‌ و از دعواکردن لذت میبرید رࡅ࡙ܝ݆ߺܠߊ‌ܨ ࡅ߭ܭࡅ߭ࡅ࡙ܥ‌‌ لطفاً🌻ܟܿܥ‌‌ߊ‌ܨ ܩܣܝ‌ܢ̣ࡐ‌ࡅ߭ܩܢ ܫߊ‌ܢܚ݅ܧࡅ߳ܩܢ ࡐ‌ܢ̣ܝ‌ߊ‌ܨ ܣܩܘ ܥ݆ࡅ࡙ܝ̇‌ ܢܚ݅ܭܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ🌱💚