2777
2789
عنوان

بزرگترین دروغ یا پنهان کاری خودتون یا کسی ک میشماسین چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2113 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی. احتمالا از توی کیفتون افتاده  چند ازتون خریدن؟

خیلی نازک وظریف بود دومیلیون و سیصد؛فقط پول کرایه تاکسی روازروش برداشتم😭😭😭چندروزهمش دارم گریه میکنم

حیف کاربری ۹۶که ترکید هی عامو هی
تا بدتر معتادش نشدی ،با عقلت تصمیم بگیر وقتت رو پر کن تا کمتر یادش بیوفتی درد بدیه متاسفانه

معتادش شدم . سعی می کنم فراموشش کنم انشالله که هرچی خیره.

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️
خیلی نازک وظریف بود دومیلیون و سیصد؛فقط پول کرایه تاکسی روازروش برداشتم😭😭😭چندروزهمش دارم گریه میک ...

یا خود خدا 

خودش کمکت کنه

...و خدایی هست،بالاتر از حد تصوُّر...
امیدوارم ..شراب دست ساز بود صبح هم تاپیک زدم ترکید یکی گفت نمک الکلشو خنثی میکنه منم زدم اما حالا می ...

نه نگران نباش فقط خنثی میکنه وگیرایی نداره وتبدیل ب سم هم نمیشه

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
خیلی نازک وظریف بود دومیلیون و سیصد؛فقط پول کرایه تاکسی روازروش برداشتم😭😭😭چندروزهمش دارم گریه میک ...

الهی بمیرم برات... 

حالا فعلا اصلا درباره این موضوع با کسی صحبت نکن اگر هم شوهرتون گفت کجاست بگو نمیدونم گم شده ندیدمش. احتمالا توی ماشین تاکسی افتاده باشه. منم جای شما استرس گرفتم   

یازدهم تجربی🌼

معتادش شدم . سعی می کنم فراموشش کنم انشالله که هرچی خیره.

وقتی باش ارتباطی نداری ک سعی کن فراموش کنی خودتو اینقد عذاب نده

...و خدایی هست،بالاتر از حد تصوُّر...
الهی بمیرم برات...  حالا فعلا اصلا درباره این موضوع با کسی صحبت نکن اگر هم شوهرتون گفت کجاست ب ...

خدانکنه عزیزم،دیسک کمرم پاره شده همش میگه ببر بفردش برودکتر اصلن یه اوضاعی دارم فقط خداکمک کنه

حیف کاربری ۹۶که ترکید هی عامو هی
چهار سال تفاوت موقعیتی زیادی نداشتن نمیدونم دیوونگی کردم یا لجبازی اما خانوادم مخصوصا مادرم ،شوهرم ...

یه لحظه شک کردم احساس کردم طرف خودم بود.

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌