2777
2789
عنوان

ذکر مجرب برای شفای مریض

188 بازدید | 16 پست

سلام 

مادرم در کما هست 

حال مساعدی نداره 

خواهش میکنم اگر ذکر مجرب برای شفای مریض امتحان کردین و جواب گرفتین بهم بگین  

اِعطَنی الفَض♡ل|محتاج معجزه توئم..!🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم..تربت امام حسین ع یا آب تربت رو کمی بذار روی لب و دهانشون.. هفت یا هفتاد تا حمد به آب بخون یا به همون اب و تربت لب و دهانشون رو تر کن... انشاااالله که خانم فاطمه زهرا س بهشون نظر میکنند.

عزیزم براشون چله حق شناس بگیرین  ایشالاشفابگیرن بحق امام حسین چله ایت الله حق شناس عزیزم معجزه زندگی من این چله ردخورنداره من وجود بچمومدیون امام حسینم  بچم۳سالشع ازبچگی گفتن زنده نمیمونه سرطان داشت توی۶ماهگی گفتن زنده نمیمونه اما موند ۶ماه پیش حالش خیلی بد بود قرارشدسرشو عمل کنن دکتراگفتن۹۰درصد میمیره  به یه خانوم تومحله قبلی مادرم خیلی پاک وسربه زیره زیاد پیر نیست اما ۴۵ ایناشه ولی اصلا بادیدن چهرش من از بچگی ارامش میگرفتم وقتایی ک با مامانم میرفتیم مسجد ایشونو میدیدم همیشه بهم محبت داشت وبهم شکلات اینا میداد خلاصه ازبچگی خیلی حس خوبی بهش داشتم وهمه محله هم خوبیشومیگن گفتم برای دخترم دعا کن رفتم درخونش نشناخت معرفی کردم خودمو بغلم کرد گفتم بچم مریضه براش چله گرفت فقط رفتم بغلش گریه کردم براش دعا خوند باورم نمیشد بچم بعد عمل که بهوش اومد من حالم بد شد خودمم ۲روز بستری بودم بعد ۳ ۴ماه رفتم خونش کلی مواد غذایی گرفنم بردم براش ۲۰۰هم گذاشتم تو پاکت دادم بهش هنوز که هنوزه باورم نمیشه واین معجزه ای بود ک توزندگیم دیدم

عزیزم براشون چله حق شناس بگیرین  ایشالاشفابگیرن بحق امام حسین  چله ایت الله حق شناس عزیزم ...

سلام عزیزم ممنونم از محبتتون

ان شاالله خدا بچه تون حفظ کنه

عزیزم براشون چله حق شناس بگیرین  ایشالاشفابگیرن بحق امام حسین  چله ایت الله حق شناس عزیزم ...

عزیزم ممکنه درخواست دوستیم قبول کنید 

من‌هم میخوام یچیزی نذر این خانم کنم