2777
2789
عنوان

نامردی در دوران عقد

791 بازدید | 10 پست

سلام دوستان ، من یک دوستی دارم که چند سالی هست رفته خونه خودش ، اما چون در مورد روابط زناشویی اطلاعاتی نداشت در دوران عقد ، خیلی بلا سرش اومد ، از اینها بگذریم،خانواده اش روی بکارت دختر خیلی حساس بودن  همین طور خانواده همسرش ، شوهرش ک خیلی اصرار می‌کنه رابطه میخواد ، این هم شوهرش و دوست داشته و از حق نگذریم ک پسره واقعا به حرفاش بوده و خیلی دوسش داشته ، خلاصه قبول می‌کنه به شرط اینکه کسی نفهمه ، پسره ک کارشون انجام میده از فردا صبح رفتارش تغییر می‌کنه😬 دوستم هم چون دچار نقطه ضعف بوده نمیتونسته چیزی بگه ، مثلاً پسره زیاد زنگ نمیزنه و بی محلی می‌کنه و هی به پوشش دوستم گیر میده و... وعمدا پسره یک بسته قرص اورژانسی خالی میزاره تو ماشین و جیب لباسش تا خانواده اش باخبر بشن و مادر پسره به مادر دوست من میگه و یک دعوای حسابی و کلی دوستم خار و دلیل میشه هم از سمت خانواده همسر و هم خانواده خودش و با من درد و دل می‌کنه😐منم ک کاری از دستم برنیومد خود کرده را تدبیر نیست🥲 حتی الان ک دستش تو جیبشه از بس سر خورده شده و زیر دست پسره شده ک تمام پول هاش دست شوهرشه ، اختیار یک دعوتی نداره سر مسایل بیخود بیرونش می‌کنه  این و میگم ک دخترا عبرت بگیرید این مردا در آنی تغییر میکنن و   یک عمر باعث سرافکندگی آدم میشن ، هیچ وقت کاری ک خلاف رسم خانواده تون هست به هیچ قیمتی انجام ندین 

خاک دو عالم تو سر پسره که تمام شخصیتش بند یه چیز بوده!

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم دلیل رابطه تو دوران عقدو نفهمیدم!رابا جان دوران عقد مثل اینه که بین زمین و آسمون معلق باشی تکلیفت مشخص نیست چرا خط قرمزای خودتونو مشخص نمیکنین

❤🩷کوردم و به کوردی دلیم عاشق کوردستانم💜🧡

والا عزیزم این پسره روانیه و مشکل داره

این خانم زن شرعی و قانونیشه اصصصصلا به هیچ یک از افراد خانواده ربطی نداره که کی زن و شوهر رابطه دارن🤷🏻‍♀️

بعدم مگه دوس دخترشه که بعد س.ک.س رفتارش تغییر کرده😐زنشه،زن!

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

خانواده ها هم عقل ندارنا اولا که تو اربطه حلال بوده 

دوما فرضا که نباید میشده اونی که کار و انجام داده پسره بوده اون باید دعوا و خار و خفیف بشه 

سوما که به دوستت بگو وحشی بشه همشون و بشونه سرجاشون اه اعصابم خورد شد اول صبحی 

خانواده ها هم عقل ندارنا اولا که تو اربطه حلال بوده  دوما فرضا که نباید میشده اونی که کار و ان ...

عزیزم..... ببخشید ذهن تو بهم ریختم آنقدر مظلومه که نگو! از این دخترا هم نبوده که دوست پسر و اینا داشته باشه با مادرش هم راحت نبوده ک بخواد سوالی بکنه و فلان... اعتماد کرد و ضربه خورد متاسفانه

خانواده ها هم عقل ندارنا اولا که تو اربطه حلال بوده  دوما فرضا که نباید میشده اونی که کار و ان ...

دقیقا ، نامزد هم نبودن عقد بودن آنقدر از مامانش کتک خورد یک حرفایی بهش زدن که آدم آب میشه ، بعد هم گفتن خب مزدا همه این پیشنهاد و میدن تو زرنگ نبودی تو نباید قبول میکردی و فلان  

والا عزیزم این پسره روانیه و مشکل داره این خانم زن شرعی و قانونیشه اصصصصلا به هیچ یک از افراد خانوا ...

می‌دونی ، پسره میدونسته خانواده ها بد میدونن ، عمدا اینجوری کرده ک دوستم دیگه توقع هیچی نداشته باشه و تو سری خور بقیه باشه و عروسی نگیرن خرجشون کم بشه و .... 

الانم دلیل رابطه تو دوران عقدو نفهمیدم!رابا جان دوران عقد مثل اینه که بین زمین و آسمون معلق باشی تکل ...

اره واقعا منم واسه همین تعریف کردم که دخترا حواسشون باشه فریب نخورن 

خاک دو عالم تو سر پسره که تمام شخصیتش بند یه چیز بوده!

خودم ک میگم دوستم به شدت یک رنگ و صادق بوده و اعتماد کرده پسره هم حسابی هفت خط و زرنگ بوده اینجوری از اعتمادش سواستفاده کرده هم افتخار میکنه ک فلان کار و تو عقد کردم هم زن شو زیر دست خودش کرده ک بزنه تو سرش آخ نگه