سلام دوستان ، من یک دوستی دارم که چند سالی هست رفته خونه خودش ، اما چون در مورد روابط زناشویی اطلاعاتی نداشت در دوران عقد ، خیلی بلا سرش اومد ، از اینها بگذریم،خانواده اش روی بکارت دختر خیلی حساس بودن همین طور خانواده همسرش ، شوهرش ک خیلی اصرار میکنه رابطه میخواد ، این هم شوهرش و دوست داشته و از حق نگذریم ک پسره واقعا به حرفاش بوده و خیلی دوسش داشته ، خلاصه قبول میکنه به شرط اینکه کسی نفهمه ، پسره ک کارشون انجام میده از فردا صبح رفتارش تغییر میکنه😬 دوستم هم چون دچار نقطه ضعف بوده نمیتونسته چیزی بگه ، مثلاً پسره زیاد زنگ نمیزنه و بی محلی میکنه و هی به پوشش دوستم گیر میده و... وعمدا پسره یک بسته قرص اورژانسی خالی میزاره تو ماشین و جیب لباسش تا خانواده اش باخبر بشن و مادر پسره به مادر دوست من میگه و یک دعوای حسابی و کلی دوستم خار و دلیل میشه هم از سمت خانواده همسر و هم خانواده خودش و با من درد و دل میکنه😐منم ک کاری از دستم برنیومد خود کرده را تدبیر نیست🥲 حتی الان ک دستش تو جیبشه از بس سر خورده شده و زیر دست پسره شده ک تمام پول هاش دست شوهرشه ، اختیار یک دعوتی نداره سر مسایل بیخود بیرونش میکنه این و میگم ک دخترا عبرت بگیرید این مردا در آنی تغییر میکنن و یک عمر باعث سرافکندگی آدم میشن ، هیچ وقت کاری ک خلاف رسم خانواده تون هست به هیچ قیمتی انجام ندین
خاک دو عالم تو سر پسره که تمام شخصیتش بند یه چیز بوده!
برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆ بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناختهی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانواده ها هم عقل ندارنا اولا که تو اربطه حلال بوده دوما فرضا که نباید میشده اونی که کار و ان ...
عزیزم..... ببخشید ذهن تو بهم ریختم آنقدر مظلومه که نگو! از این دخترا هم نبوده که دوست پسر و اینا داشته باشه با مادرش هم راحت نبوده ک بخواد سوالی بکنه و فلان... اعتماد کرد و ضربه خورد متاسفانه
خانواده ها هم عقل ندارنا اولا که تو اربطه حلال بوده دوما فرضا که نباید میشده اونی که کار و ان ...
دقیقا ، نامزد هم نبودن عقد بودن آنقدر از مامانش کتک خورد یک حرفایی بهش زدن که آدم آب میشه ، بعد هم گفتن خب مزدا همه این پیشنهاد و میدن تو زرنگ نبودی تو نباید قبول میکردی و فلان
والا عزیزم این پسره روانیه و مشکل داره این خانم زن شرعی و قانونیشه اصصصصلا به هیچ یک از افراد خانوا ...
میدونی ، پسره میدونسته خانواده ها بد میدونن ، عمدا اینجوری کرده ک دوستم دیگه توقع هیچی نداشته باشه و تو سری خور بقیه باشه و عروسی نگیرن خرجشون کم بشه و ....
خاک دو عالم تو سر پسره که تمام شخصیتش بند یه چیز بوده!
خودم ک میگم دوستم به شدت یک رنگ و صادق بوده و اعتماد کرده پسره هم حسابی هفت خط و زرنگ بوده اینجوری از اعتمادش سواستفاده کرده هم افتخار میکنه ک فلان کار و تو عقد کردم هم زن شو زیر دست خودش کرده ک بزنه تو سرش آخ نگه