2777
2789
عنوان

من صبحا خیلی حالم بد میشه

668 بازدید | 84 پست

ناخواسه باردارم سومی رو جرعت سقط نداشتم الان خیلی پشیمونم دوتا از زنای همسایه بامن سقط کردن اونا الان راحت دارن زندگیشونو میکنن منم افسرده و داغون شدم من صبا خیلی حالم بد میشه تپش قلب میگیرم خوابم میاد ولی خوایم نمیبره همش فکر میکنم خوشبه حال اونایی باردار نیستن خوش به حال زنای همسایه که جرعت کردن سقطش کردن الان راحتن منم بلید ۹ماه تو شکم بعدش سزارین بعدش چند سال بی خوابی و بدبختی بکشم بخدا افسرده شدم شب ار ساعت ۸حالم خوبه تا صبح صبح کلا استرس و تپش قلب میکیرم 

بچه عروسک نیست تو یه سایز بمونه اینقدر راحت ادم حامله بشه بیاره قبلش فکر کنید شرایط رو بسنجید سلامت خودتون و ابااحتیاط برای بارداری تصمیم بگیرید و اقدام کنید این طور هم خودت اذیت میشی هم اون  طفل بی گناه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا ناخواسته حامله میشین نمیشه جلوشو گرفت

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اینجا الان یه عده ماموریت دارن که بیان شعر بگن که قتله و گناه داره و از این حرفا… 

کاری به اونا ندارم ولی اگه فرصت داری هنوز خب سقطش کن، سقط کردنم ترس داره دیگه؟! 

ترس اوردن بچه سوم تو همچین وضعیت افتضاح جامعه است با این همه فشار افتصادی و بدبختی و بی آبی و بی برقی و … 

خیلی ناراحت شدم چقد سقط زیاد شده😔

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱