2777
2789

برای اینجور ادما که دوست دارن کار کنن برن توی اجتماع و معاشرت کنن چه پیشنهادی دارید کمتر استرس داشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول باید دلیل استرست رو بفهمی

اخه فردا باید برم برا کار خیلی استرس دارم بخاطر کمرو بودنم در حالیکه همه میگن زیبایی و موقعیت خوبی دارم اما خیلی درجا زدم همیشه هم از بس نشستم خونه دیده نشدم هم واسه کار هر موقع پیش اومد بهونه اووردم ولی خب میدونم که دیگه خیلی خستم از این ویژگی

ببين بايد رفت تودل خطر ولي توقع نداشته باش كه اون مواردي كه گفتم پيش نياد ! ولي نميشه زنذگي هم نكرد ، ممكنه اصطراب اجتماعي هم داشته باشي يعني از مواجهه با مردم فراري باشي ولي به هر حال ادم بايد چشمش رو ببنده بزنه بيرون و به روش نياره !!! گرچه خيليييي فشار. سختي به بدن و روح مياره ، ميشه با روان شناس هم صحبت كرد بعضيا هم دارو ميخورن به نظرم

منم یجورایی اینطورم قدرت نه گفتن ندارم ...مثلا اگر کسی کاری یا کمکی ازم بخواد حتی اگر درتوانم نباشه ...

اینم بده من منظورم اینجوری ام که معاشرت برام اسون نیست کمروام قابلیتای خودمو نادیده میگیرم سرزبونم ندارم

من متاسفانه  فكر كنم دليلش عزت نفس پايينه و كاري نميشه كرد ، حقت رو ميخورن ، روت نميشه بحث كني ...

وای دقیقا حق منو دوماه پیش ضایع کردن ولی من حتی نرفتم بگم راضی نیستم و امیدوارم خدا سرتون بیاره هنوز نرفتم ولی رنج میکشم که چرا نمیرم

ی زمانی اونقدر خجالتی بودم که هیچوقت فکر نمیکردم بتونم کنترلش کنم چ برسه از بین ببرمش ولی الان حتی اگه پیش بیاد که لازم باشه خجالت بکشم هم خجالت نمیکشم همشم بخاطر تربیت غلط خانوادم بوده که دائم میگفتن چرا فلان کردی چرا اون حرفو زدی چرا هی دستت به کیفت بود چرا اینجوری راه رفتی چرا غذا خوردی چرا بازی میکنی چرا با صدای بلند خندیدی خیلی چراها بود خیلی منم بمرور سرخورده شدم وتاوانشم خودم دادم نه اونا فقط میتونم بهت بگم تو به هیچکس هیچ چیزی بدهکار نیستی هیچ چیزی فکر ونظر بقیه برات مهم نباشه مردم درنهایت حرفشونو میزنن میرن پی کارشون اونا تو زندگیت نیستن یروزی بخودت میای میبینی فقط خودتی وخودت وهمه اونایی که حرفاشون برات مهم بود حتی اسمشونم یادت نیست ولی حرفاشون یجایی باعث شده تو ی تصمیم اشتباهی بگیری وبخودت آسیب بزنی اون آدما نیستن ولی آسیبی که بهت زدن می مونه آسیبی که خودت اجازش رو دادی وبهشون بفرما زدی

کاش انسانیت واگیر داشت و حماقت واکسن
وای دقیقا حق منو دوماه پیش ضایع کردن ولی من حتی نرفتم بگم راضی نیستم و امیدوارم خدا سرتون بیاره هنوز ...

همين ديگه ! كم كم ميفهمي براي دووم اوردن بايد سيب زميني بُود ؛ يعني يا ميري حقتو ميگيري يا فراموشش كن و بهش فكر هم نكن! چون هر كس يه جوره ديگه ، حالا ما نيستيم اونجوري، با سرزنش خود و مدام مرور كردن فقط ادم از خودش متنفر ميشه، چيزي كه سر من اومد 😔 

آسون نيستا ! ولي چاره ي ديگه اي هم نيست ، اگه راه ديگه اي فهميدي به منم بگو 

همين ديگه ! كم كم ميفهمي براي دووم اوردن بايد سيب زميني بُود ؛ يعني يا ميري حقتو ميگيري يا فراموشش ك ...

فراموش که نه.من میسپارم به خدا که عادله،ولی سعی میکنم کسی بشم که حقمو کسی نتونه ضایع کنه بنظرم این راهشه ،کتمنت قبلی دوستمون درست میگن باید رفت تو دل هرچی که بنظر سخت میاد

ی زمانی اونقدر خجالتی بودم که هیچوقت فکر نمیکردم بتونم کنترلش کنم چ برسه از بین ببرمش ولی الان حتی ا ...

مرسی عزیزم حرفاتون تاثیر خوبی داشت و منم تجربه تقریبا مشابه شما داشتم مثلا سخت گیری که پدرومادرم نسبت به رفتارم داشتن که این اخلاقت بد بود چرا به فلانی اینجوری گفتی و ناسازگاری، البته اینکه من حساسم بیراه نبود ولی خب شاید اگه تاکید نشه به یه اخلاقی انقد شدیدتر نشه،مثلا من همیشه حواسم هست کسی رو ناراحت نکنم اما همیشه محکومم به اینکه خیلی زود ناراحت میشم!شایدم چون خونوادم خیلی ساپورتم میکردن تو همه چیز وابسته بار اومدم و مستقل نشدم،و یکی از کسانیکه حرفاش عزت نفسمو اسیب زد فقط یه نفره اونم خالمه تو دوره نوجوونیم چنتا از از حرفاش به وضوح یادمه در صورتیکه بچه خودشو کلی اعتماد به نفس میداد اعتمادبه نفس منو میاورد پایین و من هنوز نتونستم ببخشمش،وبدخواه هیچکسی نیستم اما اصلا الان ازش خوشم نمیاد حتی دوسال پیشم پشت سرم حرف زده بود.الان من و بچه اون از نظر زیبایی و شخصیت هردومون خوبیم حتی از نظر بقیه من سرتر و مهربون ترم اما اون اجتماعی تر و پرروتر و بااعتمادبه نفس تره.میخوام حرفاشو رها کنم و بسپارمش به خدا.و الانم میخوام برم به قول شما تو دلش ببینم این کار چیه و دوسش دارم یا نه.برای داشتن حس خوب من دعا کنید منم براتو دعا میکنم🌹