2777
2789
عنوان

پریود غیرعادی

445 بازدید | 40 پست

من معذرت میخوام، ک اینو میپرسم اما من همیشه در مواقع پریودی درد و خونریزی زیادی داشتم اما ایندفعه با یک هفته عقب افتادن پریودیم با لکه بینی و بدون درد هست نمیدونم چرا اینجوریه؟ احتمال بارداری هست؟یا خیر؟

دکتر برم یا نه؟

تا الان اینجوری نبود

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید لانه گزینی اره دکتر برو احتمالا بارداری 

یا خدا 

من چ کنم اصلا؟تست بدم؟آزمایش

من عاشق بچه ام اما الان میترسم خیلی میترسم 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
از موعودت چه قدر گدشته 

من دوهفته پیش باید پریود میشدم اما ۵شنبه گذشته پریود شدم اما از ۵شنبه فقط لک هست ک میبینم تا الان 

ب مامانم گفتم گفت مطمئنی همه روابطت با اصول بوده ک باردار نیستی شک کردم دلم ترسید 

۳روزه خیلی کمه لک 

احتمالش خیلی زیاده با3روز لک دیدن و تاخیری که داشتی

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
احتمالش خیلی زیاده با3روز لک دیدن و تاخیری که داشتی

🤦🏻‍♀️

تست بارداری فقط یا آزمایش خونم بدم

یا خدا  من چ کنم اصلا؟تست بدم؟آزمایش من عاشق بچه ام اما الان میترسم خیلی میترسم

ببین لانه گزینی یعنی وقتی دستمال میکشی اندازع خیلی کم یا رنگ صورتیه یابه رنگ قهوه ای و یک روز تا دو روز اینجوری بعد پاک میشی و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد باز اگه لکه بینی ک باید بری دکتر حالا یا بارداری یا نه ک اونم دکتر بهت میگه و دارو میده اگه شرایطشو داری برو دکتر چون میگی یک هفته تاخیر داشتی 

ببین لانه گزینی یعنی وقتی دستمال میکشی اندازع خیلی کم یا رنگ صورتیه یابه رنگ قهوه ای و یک روز تا دو ...

لانه گزینی چیه؟