2777
2789
عنوان

پریود غیرعادی

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 40 پست
بله طبیعی جلوگیری کردیم

قطعا پیشاب کار داده دستت😅😅😅

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعا پیشاب کار داده دستت😅😅😅

🤦🏻‍♀️یا خود خدا

تو این گیر کاری و درگیری من چ کنم اگه باردار باشم🤦🏻‍♀️

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
🤦🏻‍♀️یا خود خدا تو این گیر کاری و درگیری من چ کنم اگه باردار باشم🤦🏻‍♀️

هیچی توکل بر خدا

من دوتا بچه هامو با پیشاب باردار شدم

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
هیچی توکل بر خدا من دوتا بچه هامو با پیشاب باردار شدم

من پروژه دارم دستم ۲تا باید تا آخر دی جمع کنم

دانشگاه دارم

کارام همه بازه🤦🏻‍♀️

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
من تا حالا آزمایش ندادم برای بارداری؟ باید ناشتا باشم یا نه؟دکتر باید بنویسه برای آزمایش یا برم آزم ...

لازم نیست ناشتا باشی 

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
 لازم نیست ناشتا باشی 

ممنونم آزمایش دادم منفی بود باید برم دکتر زنان چون ب شدت درد دارم و این درد نمیزاره بخوابم 

ممنونم آزمایش دادم منفی بود باید برم دکتر زنان چون ب شدت درد دارم و این درد نمیزاره بخوابم 

احتمال داره به خاطر عفونت باشه یا رحمت سرد شده باشه امیدوارم زود خوب شی

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
احتمال داره به خاطر عفونت باشه یا رحمت سرد شده باشه امیدوارم زود خوب شی

ممنونم عزیزم

آره احتمالش زیاده