من معذرت میخوام، ک اینو میپرسم اما من همیشه در مواقع پریودی درد و خونریزی زیادی داشتم اما ایندفعه با یک هفته عقب افتادن پریودیم با لکه بینی و بدون درد هست نمیدونم چرا اینجوریه؟ احتمال بارداری هست؟یا خیر؟
دکتر برم یا نه؟
تا الان اینجوری نبود
یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
🤦🏻♀️یا خود خدا تو این گیر کاری و درگیری من چ کنم اگه باردار باشم🤦🏻♀️
هیچی توکل بر خدا
من دوتا بچه هامو با پیشاب باردار شدم
پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
من تا حالا آزمایش ندادم برای بارداری؟ باید ناشتا باشم یا نه؟دکتر باید بنویسه برای آزمایش یا برم آزم ...
لازم نیست ناشتا باشی
جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیهکننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانهای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران. @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
ممنونم آزمایش دادم منفی بود باید برم دکتر زنان چون ب شدت درد دارم و این درد نمیزاره بخوابم
احتمال داره به خاطر عفونت باشه یا رحمت سرد شده باشه امیدوارم زود خوب شی
جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیهکننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانهای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران. @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf