من معذرت میخوام، ک اینو میپرسم اما من همیشه در مواقع پریودی درد و خونریزی زیادی داشتم اما ایندفعه با یک هفته عقب افتادن پریودیم با لکه بینی و بدون درد هست نمیدونم چرا اینجوریه؟ احتمال بارداری هست؟یا خیر؟
دکتر برم یا نه؟
تا الان اینجوری نبود
یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
من دوهفته پیش باید پریود میشدم اما ۵شنبه گذشته پریود شدم اما از ۵شنبه فقط لک هست ک میبینم تا الان&nb ...
جلوگیری نداشتی مگه یا توی اقدامی؟؟
پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من باشم آزمایش بارداری میدم به بی بیچک اعتماد ندارم
جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیهکننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانهای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران. @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
من همیشه با جلوگیری رابطه داشتم اما ۳هفته ۴هفته پیش بود ی بار بدون جلوگیری بود ک ببخشید اما چیزی نبو ...
ینی ب روش طبیعی بود یا چی؟؟؟
پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه