2777
2789
عنوان

پریود غیرعادی

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 40 پست
من دوهفته پیش باید پریود میشدم اما ۵شنبه گذشته پریود شدم اما از ۵شنبه فقط لک هست ک میبینم تا الان&nb ...

جلوگیری نداشتی مگه یا توی اقدامی؟؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلوگیری نداشتی؟

من همیشه جلوگیری دارم 

فک کنم ۳هفته پیش یک بار بدون جلوگیری اما چیزی نبود مطمئنم

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
جلوگیری نداشتی مگه یا توی اقدامی؟؟

من همیشه با جلوگیری رابطه داشتم اما ۳هفته ۴هفته پیش بود ی بار بدون جلوگیری بود ک ببخشید اما چیزی نبود

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
🤦🏻‍♀️ تست بارداری فقط یا آزمایش خونم بدم

من باشم آزمایش بارداری میدم به بی بیچک اعتماد ندارم

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf
سلام بله بارداری

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تست بارداری بدم یا آزمایش 

خب شاید همون موقع از دستتون در رفته باشه...چیزی نبود یعنی طبیعی جلو گیری کردی؟

بله 

من همیشه با جلوگیری رابطه داشتم اما ۳هفته ۴هفته پیش بود ی بار بدون جلوگیری بود ک ببخشید اما چیزی نبو ...

ینی ب روش طبیعی بود یا چی؟؟؟

پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما کتاب باشگاه ۵ صبحی هارو بخونید.....اگر که رویای بزرگی در سر دارید....من به معجزه ورزش ایمان دارم💪💪💪💪اندام و استایل شما بیانگر نحوه زندگی شماست....بزرگترین ثروت سلامتیه
توگوگل سرچ کن واضح و کامل برات توضیح میده عزیزم چون میخوام بیشتر بدونی من در حد دو‌کلام میگم 

ممنونم دکتر برم ب نظر شما؟

من باشم آزمایش بارداری میدم به بی بیچک اعتماد ندارم

من تا حالا آزمایش ندادم برای بارداری؟

باید ناشتا باشم یا نه؟دکتر باید بنویسه برای آزمایش یا برم آزمایشگاه برام انجام میدن؟