2777
2789

من زهرام 28سالمه  خواهر ندارم فقط یه دونه داداشی کوچکتر از خودم داشتم 23سالش بود فوت شد😔یه سال و چند ماهی گذشته ولی هنوز باورم نشده بعضی وقتا واقعا دنبالش میگردم حس میکنم الکی گفتن و اینا همه بازی بوده که تموم شده و الانه بازم بیاد پیشم دارم دیوونه میشم بقران ،چکار کنم شماهایی که داداشتونو از دست دادید چطور دووم اوردید؟؟؟وای صدا قهقه اش ک یادم میاد میخوام روانی شم یا اجی گفتنش 

خدایا بحق امام رضا هر کی هر حاجتی داره به حاجتش برسونش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفیق منم داداشش شش ماهه از دست داده اونم ۲۸ سالش بود دور از جون 

ولی سعی می‌کنه خودشو وفق بده الکی میخونه می‌رقصه حرف میزنه ولی بازم بالاخره سوگ واره

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

ده سال گذشته 

دوقلو هم بودیم 

کاری نمیتونم کنم 

غمش همیشه میمونه 

راهش فقط پذیرش هست 

نخواه زود حالت خوب بشه 

من هنوز هم ها جا یادش بیوفتم گریه میکنم 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

اونوقت برادر پنجاه و دو یاله معتاد من که آبرو حیثیت ما رو به باد داده هیچیش نمیشه خدایا چی بگم 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

همه ما در مسیر رسیدن به خداییم

اونایی که رفتن زودتر بهش رسیدن اونا با مرگ رسیدن به خدا و الان حالشون خوبه و منتظرن بعد از فراررسیدن زمانش ما هم بریم

سرنوشت همه ما مرگه از مرگ چیز بد نسازیم اتفاقا روح برادرتون همیشه پیش شماست ولی متوجه نیستید برادرتون با فوتش جاودانه شد نه اینکه از دست بره

زاویه نگاه تون رو تغییر بدید و براش خیرات بفرستید و سعی کنید خیلی غرق در فکر و خیال و گذشته نشید

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس