2777
2789
عنوان

رشد سینه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه حسی؟ حس خجالت منظورتونه؟شما چن سالگی سینه هاتون در اومد؟

من اخرای  ۹ بودم  ببین حس خجالت  که نه   ی جوری انگار     دوس نداشتم   احساس میکردم همه نیگام میکنن  با اینکه  اونوقتا  لباسمم  گشاد  بود   ولی انگار دوس ندلشتم

دختر منم متولد ۹۴هست 

سینه هاش دراومده کمی خودش تدله ،۴۵کیلوعه سینه ها هم جوونه زده و سینه هاش هم تپله

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

من اخرای ۹ بودم ببین حس خجالت که نه ی جوری انگار دوس نداشتم احساس میکردم همه نیگام میکنن ...

منم آخرای ده سالگیم بودم دقیقا منم همینجوری بودم ولی خوب من دور و برم هم سن و سالام زیاد بود و من بین اونا زود سینه هام در اومد از اونا بیشتر خجالت میکشیدم.چون از رو لباسم حتی گشاد معلوم میشد

دختر منم متولد ۹۴هست سینه هاش دراومده کمی خودش تدله ،۴۵کیلوعه سینه ها هم جوونه زده و سینه هاش هم تپل ...

تپل باشه خودش طبیعیه سینه هاش زود در بیاد ولی من خودم خیلی لاغر بودم و هیکلم کوچک بود 

خوبه شمارو بردن دکتر 

من ۱۱ سالم بود سینه چپم در اومده بود ولی راست نه 

مادر بی انصافم منو نبرد  و کلی فوش و مسخرم میکرد دکتر چقدر خجالت میکشیدم بابت این موضوع الانم سینه چپم یه سایز از اونیکی بزرگ تره 

همیشه لباس گشاد میپوشم که معلوم نباشه 💔

عمه م بعضی وقتا میاد چشمش بهم میفته چپ چپ نگام میکنه 

منم آخرای ده سالگیم بودم دقیقا منم همینجوری بودم ولی خوب من دور و برم هم سن و سالام زیاد بود و من بی ...

اره ببین  تغییرا  هورمونیم  باعث میشه  ادم  ی  حس   غریبی داشته باشه     نمیدونم بگم  خوب  یا بد   ولی انگار داری  از بچگی  دور  بشی   یادمه مادرمم از اون به بعد  حساسیتش بهم  بیشتر  شد   منم دوس نداشتم  که هی امرو نهی میکرد

چون یکی از سینه ها بوده پس بخاطر بلوغ نبوده احتمالا عفونت داشته.میتونه تو دختر بچه خیلی سن پایین هم ...

نمیدونم دیگه بعدشم تو خونه حرفش نشد ولی خوب دکتر بعد معاینه همش میخندید احساس کردم خوب متوجه شده مریض نیستم و‌فقط سینه هام در اومده

خوبه شمارو بردن دکتر من ۱۱ سالم بود سینه چپم در اومده بود ولی راست نه مادر بی انصافم منو نبرد و کلی ...

خب سمت چپ سایزش یکم بزرگتر از سمت راسته. طبیعیه عزیزم

ترجیح میدم به ذوق خویش دیوانه باشم، تا به میل دیگران عاقل...
خوبه شمارو بردن دکتر من ۱۱ سالم بود سینه چپم در اومده بود ولی راست نه مادر بی انصافم منو نبرد و کلی ...

برو دکتر الان خب 

فک کنم تزریق ژل هم اندازه کنه 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست