2777
2789
عنوان

بچه هابیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 51 پست
قطع رابطه ی کامل نکن چون آخره آخرش شوهرت مادرشودوس داره هرچقدم که اون بدی کنه وشوهرت همه ایناروبدونه ...

وای اون دیگ کیه 😂ببین اگ سه ماهم نریم زنگ نمیزنه فقط اینورواونورزرزرمیکنه ک عروس عفریتس وفلان

اره واقعاکارش خیلی بدبوده..بخاطره پسرونوه هاشم که بوده بایدیه چیزی درس میکرده حالابگیم توعروسی ازت خ ...

اره مثلافک کن یه روزساعت چهارغروب رفتیم شام نزاشت بعدده شب گفت شام خورده بودیدمنم گفتم اره ینی دراین حدنفهمه بعدننش ک ازشهرستان میادبمن میگ مارودعوت کن بعدخودش مارونمیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اون دیگ کیه 😂ببین اگ سه ماهم نریم زنگ نمیزنه فقط اینورواونورزرزرمیکنه ک عروس عفریتس وفلان

اووو یه کارایی سرمن آورده ومیارع که بگم تاصبح ادامه داره والا🤣

منم واسه همین میگم قطع رابطه کامل نکن توبرو وقتی رفتی دقت نکن به حرفا وکاراس یکساعت تحملش کن وبرگردین

اره روزمادرم کوفت میبرم صبرکن

😂

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍
اووو یه کارایی سرمن آورده ومیارع که بگم تاصبح ادامه داره والا🤣 منم واسه همین میگم قطع رابطه کامل ن ...

همشون بدجنسن بخدادخترموگذاشته بودم یه شب یه گوشه ازشلوارش سوراخ بودمنم میخواسم برم دکترندیدم بعدتصویری گرفته باکل فامیلاش گفته ببین نوه منوچجورمیچرخونه 😒

اره مثلافک کن یه روزساعت چهارغروب رفتیم شام نزاشت بعدده شب گفت شام خورده بودیدمنم گفتم اره ینی دراین ...

دعوتشون نکن اگه دعوت کردتوهم دعوت کن نکردتوهم نکن.چیزی که عوض داره گله نداره خواهر

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍
دعوتشون نکن اگه دعوت کردتوهم دعوت کن نکردتوهم نکن.چیزی که عوض داره گله نداره خواهر

دعوتم نمیکنم خودش خودشوتلپ میکنه تصمیم دارم یه شب ک گفت میایم منم شام نزارم بعدبگم عه فک کردم شام خوردیددقیقاعین خودش

توهم کوفت ببر

فعلاکه من بانامزدم قهرم🙁ولی خب امسال براتولدش توآذربودشوهرم ۲۰۰گزاشت توپاکت دادمن دادم گفت این ازطرفه خانمه خودش قراره براش لباس بدوزه

نام مستعارونمیشه تونی نی سایت تغیرداد؟

همشون بدجنسن بخدادخترموگذاشته بودم یه شب یه گوشه ازشلوارش سوراخ بودمنم میخواسم برم دکترندیدم بعدتصوی ...

اوووو خدامیدونه من بچه دارشدم اونجوری چقدبرام داستان بسازع وبا ایرادازبچه هم اذیتم کنه😭

دعوتم نمیکنم خودش خودشوتلپ میکنه تصمیم دارم یه شب ک گفت میایم منم شام نزارم بعدبگم عه فک کردم شام خو ...

😂ای حال میده ها