2777
2789
عنوان

بچه هابیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 51 پست
من هشت ساله ازدواج کردم یابخداغدانمیزاره یااستانبولی میزاره درصورتی ک فامیلای خودش میان مارومیگ صدنو ...

زیاداحترلم نزاربابا گفت بیاکمک یه بهونه بیارچه میدونم بگومریضم کاردارم واینا..خوبی که ازحدبگذرد ناران خیال بدکندگلم..منم یه ساله عقدم انقداحترام گزاشتم وخوبی کردم همشون سواستفاده کردن ولی میخوام عوض کنم اخلاقمو

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍
زیاداحترلم نزاربابا گفت بیاکمک یه بهونه بیارچه میدونم بگومریضم کاردارم واینا..خوبی که ازحدبگذرد نارا ...

د

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم هروقت میرم تیزبایدبشینم سرش توگوشیشه حرفم ک باهاش میزنی اصلا توجه نداره ولی وقتی شوهرم با ...

اره دقیقااونم همینه منم ب شوهرم میگم برونمیره بعدک میگم باهم بریم اینجوری میکنه بعدباعروس خواهرشوهرش ایناانقدرخوبه یابابقیه ک همه میگن خوش بحالت چ مادرشوهری داری

ن عروسی گرفت واسم ن طلایی ن عیدی هیچ الانم اینجوری میکنه بخداازکاراش نفرت دارم

اوففف میفهمم چی میگم واسه منم همینن.جدیدا یه نفرت عمیقی ازش ب دلمه که اصلا حد نداره حالم ازش بهم میخوره بخاطرکارا ورفتارایی که باهام داشته وهنوزم داره 

ینی اینجوری بگم که هرماه یه داستان جدیدواسه من میسازه کخ دعواراه بندازه باهام

زیاداحترلم نزاربابا گفت بیاکمک یه بهونه بیارچه میدونم بگومریضم کاردارم واینا..خوبی که ازحدبگذرد نارا ...

اره بایدهمین کاروکنم ببین فک کن سرویس عقدب من بدل دادمن بعدچندوقت فهمیدم ببین اینقدرب من بدی کردولی بازمن میرم میگم ک یوقت نمیرن شوهرم بگ بخاطرتوازشون جداشدم

اره دقیقااونم همینه منم ب شوهرم میگم برونمیره بعدک میگم باهم بریم اینجوری میکنه بعدباعروس خواهرشوهرش ...

مال من انقد قیافشوآروم ومظلوم میگیره وخوش رفتارکه همه میگن چه زن خوبی

انقدی بگم واست که اگه شوهرم پشتم نبودتاالان صدبارمنو کشته بود🤣

اوففف میفهمم چی میگم واسه منم همینن.جدیدا یه نفرت عمیقی ازش ب دلمه که اصلا حد نداره حالم ازش بهم میخ ...

منم‌ نفرت دارم ببین انقدربهم بی احترامی میکنه بعدمن ک باجاریش ایناگرم میگیرم بهش برمیخوره اصلاینی فک کن خونشون بامن زوری حرف میزنه شوهرم میگ نرم دیگ نظرته

مال من انقد قیافشوآروم ومظلوم میگیره وخوش رفتارکه همه میگن چه زن خوبی انقدی بگم واست که اگه شوهرم پ ...

اره دقیقامال منم همینجوریه باهمه بگووبخندداره انگارچون همه ی مرداروخام میکنه ب حرفشن ولی شوهرم ب حرفش نیس ازمن بدش میاد

اره بایدهمین کاروکنم ببین فک کن سرویس عقدب من بدل دادمن بعدچندوقت فهمیدم ببین اینقدرب من بدی کردولی ...

ن بابا😐😐خواسته بگن که اره طلاداده..مثل خودش رفتارکن ازاحترامشم خیلی کم کن بزاربهمه براتوشوهرت مهمه نه مادرش وقتی دیدی شوهرت گلایه کردبگوخودت دیدی که رفتارمادرتو

بچه هاتولدمن خردادبودینی باروزدختریکی بودیعدواسه دخترش استوری روزدخترگذاشت برامن تبریک تولدنزاشت درصورتی ک هم روزمادرهم تولدش استوری میزارم امسال تصمیم گرفتم هیچ کدومون تبریک بگم ن کادوبخرم نظرتون چی؟

ن بابا😐😐خواسته بگن که اره طلاداده..مثل خودش رفتارکن ازاحترامشم خیلی کم کن بزاربهمه براتوشوهرت مهمه ...

شوهرم خودش میگ‌ک نریم ولشون کن ولی باز من خرمیگم ک ببرم بچه هاروببینه هروقت میبرم یه حرف چرتی میزنه انقدربیشوره ک نگوحالادیشب نمیمردک ساعت ده شب ماروبدون شام فرستادمن باغریبه هم این رفتارونمیکنم

منم‌ نفرت دارم ببین انقدربهم بی احترامی میکنه بعدمن ک باجاریش ایناگرم میگیرم بهش برمیخوره اصلاینی فک ...

قطع رابطه ی کامل نکن چون آخره آخرش شوهرت مادرشودوس داره هرچقدم که اون بدی کنه وشوهرت همه ایناروبدونه 

برو ولی خیلی کم همون ماهی یکبارخودتون درحد یکساعت بشینید وبرگردین منم اوایل میرفتم خودم ولی اعصابموخیلی خورد میکرد همه چیزمیگف بهم تیکه مینداخت بعد نزدیک اومدن شوهرم که میشدتهدیدم میکردمیگف اگه بهش گفتی (ینی شوهرم)خودت میدونی ومیگم من نگفتم وفلان وبهت میگم خبرچین🤣🤣الان دیگه باشوهرم میرم باشوهرمم برمیگردم هروقتم دعوت کرد میرم

شوهرم خودش میگ‌ک نریم ولشون کن ولی باز من خرمیگم ک ببرم بچه هاروببینه هروقت میبرم یه حرف چرتی میزنه ...

اره واقعاکارش خیلی بدبوده..بخاطره پسرونوه هاشم که بوده بایدیه چیزی درس میکرده حالابگیم توعروسی ازت خوش نمیادولی خب پسرش چی گشنه راهیش کرده

بچه هاتولدمن خردادبودینی باروزدختریکی بودیعدواسه دخترش استوری روزدخترگذاشت برامن تبریک تولدنزاشت درص ...

همین کارو کن مثه خودشون منم امسال تولدشو تبریک نگفتم