2777
2789
عنوان

بچه هابیاین

186 بازدید | 51 پست

من دیشب بعدازیک ماه ک مادرشوهرم خودش گفته دلش برابچه هاتنگ شده ساعت پنج بچه هاروبردم اونجا باشوهرم رفتیم جایی کارداشتیم ساعت نه برگشتم دیدم شام نزاشته یه ساعت نشستیم دیدیم خبری نیست برگشتیم خونه درصورتی ک برادرشوهرم پرسیدبرگشتید میایداینجاگفتم اره مادرشوهرمم خیلی جوونه ینی ازپس کاربرمیادبعدک اومدیم خونه دخترم گفت ک اون گفته ک من رفتم پی دوردوربچه هاموانداختم اونجابعدگفته یه تخم مرغ درست کنم بدم اینا ینی بچه هام کوفت کنن بخدااگ نبرم یجورمیگ ببرم اینجوری شوهرمم گفت دیدی بهت گفتم نریم اونجا الان بنظرتون چ رفتاری کنم بخداماه پیشم گفتم فردا شب میایم خونتون ازروزقبلش بازم شام نزاشت من نمیدونم بنظرتون چکارکنم انقدبی احترامی میکنه مثلادیشب یه ساعت نشستیم یه چایی نیاوردبعد ساعت هشت زنگ میزنن ماشام میایم من بخدادرست میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواستین برین خونشون برین یه ساعت بشینین بیاین خونتون تابچه هارم مثلاب گفته ی خودش ببینه.شامم گفتن میایم ی چیزساده درس کن تابدونه که بخاطرکارای خودشه که عوض شدی

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍
خواستین برین خونشون برین یه ساعت بشینین بیاین خونتون تابچه هارم مثلاب گفته ی خودش ببینه.شامم گفتن می ...

من هشت ساله ازدواج کردم یابخداغدانمیزاره یااستانبولی میزاره درصورتی ک فامیلای خودش میان مارومیگ صدنوع غذامیزاره بعدمارومیگ برم کمک هه

وقتی شوهرتم راضی نیس ک بریدبهتر به نفع شماس دیگه اون خودش مادرشومیشناسه دیگه

ن عروسی گرفت واسم ن طلایی ن عیدی هیچ الانم اینجوری میکنه بخداازکاراش نفرت دارم

همونم ک میرم یاتوگوشیه یافیلم میبینه اگ نرمم میره این وراونورمیگ دختره نمیزاره بچم بیاد

دقیقا منم هروقت میرم تیزبایدبشینم سرش توگوشیشه حرفم ک باهاش میزنی اصلا توجه نداره

ولی وقتی شوهرم باشه بااون صحبت میکنه

من که خودش دعواراه میندازه هرچی میخوادمیگه منم ک احترامشو نگه میدارم چیزی نمیگم نمیرم خونشون شوهرمم نمیره هرچقدم میگم توبروطوری نیس میگه من بدون تونمیرم 

بعدخانوم پامیشه میادمیگه توپسرمو میخوای ازم بگیری😕