اخه پولمون کجا بوده باید وام بگیریم بدیم اصلا نمیدونم کی تحویل میدن
چقدر دیگه باید پرداخت کنیم
هر چند وقتی یک بار پول میخواد
اگه کسی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه
زندگی بافتن یک قالیست،نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی،نقشه را اوست که تعیین کرده تو دراین بین فقط میبافی،نقشه را خوب ببین نکند آخر کار قالی زندگی ات را نخرند
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خداکنه شهر ماهم شروع کنن 😪 چند روز وقت میدن واسه اولین واریزی ؟
15روز
زندگی بافتن یک قالیست،نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی،نقشه را اوست که تعیین کرده تو دراین بین فقط میبافی،نقشه را خوب ببین نکند آخر کار قالی زندگی ات را نخرند
بنظر من اشتباه نکن اینکار بعد 30سال معلوم نیس خونه کجا و چه متراژ و...بهتون بدن هر سری هم پول باید واریز کنید آخرش هم میگن خوب همه چی افزایش قیمت داشته ما تفاوت پرداخت کنید .
اسم ما هم ۲۰ روز پیش تقریبا درومد رفتیم سوال کردیم گفتن زمین برای خودتون نمیشه برای دولته. بعد چند ...
شوخی میکنی
یعنی که چی
کدوم شهرید
ما شیرازیم
سلام ببخشید چند وقت بعد از ثبت نام براتون پیامک واریزی اومده؟!
پنج ماه فکر کنم
۲ساله آزمون تا آلن ۲۵۰گرفتن آخرین بار ۹۰ تومن گفتن بریزین تازه گفتن کامل تکمیل نمیکنیم فقط سقف میزن ...
کدوم شهر هستید
چه بد
ما یکی از شهرستانای استان فارسیم. والا ما رفتیم سوال کردیم اینجوری گفت🤷🏻♀️ بعد گفت تازه زمینم ف ...
ممنونم که گفتی عزیزم