2777
2789

مخصوصا یسر های زیر 18  سال مخصوصا حتی 13 ساله

نگید این فامیله این  فلان 70  درصد تعرض ها از طرف اشنایان و اقوامه

خواهش میکنم ازتون بچه هاتونو تنها نذارید

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالبه که اکثر هم پسر هستن نه دختر

هدو جنس

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

دقیقا

خیلی از اینجور موارد تو اطرافم دیدم، ربطی به سن و جنسیت ام نداره، به هیچکس نباید اعتماد کرد....

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

دقیقاخیلی از اینجور موارد تو اطرافم دیدم، ربطی به سن و جنسیت ام نداره، به هیچکس نباید اعتماد کرد....

تمام کسایی که قربانی تجاوز شدن توسط کسایی که بهشون اعتماد داشتن تجاوز شده از دوست بگیر تا نسبت فامیلی نزدیک 

آفريناصلا تنها نزاريد با هيچ مردي كه سنش از ٥ سال بيشتره، همشون ….

مسخره میکنی  

تمام کسایی که قربانی تجاوز شدن توسط کسایی که بهشون اعتماد داشتن تجاوز شده از دوست بگیر تا نسبت فامیل ...

اوهوم

آره خیلی ب این موضوع خداراشکر اهمیت میدم

خداوشکر

سلام مگه اتفاق جدیدی افتاده باز؟؟

هرروز میوفته چبی بنظرت همه شون رسانه ای میشن ؟ داخل همین ساعتی که ما داریم چت میکنید هزاران نفر شاید زیر فشار تجاوز جنسی باشن ، ایران وسیع تر و بزرگ تر از چیزی هست که فکر می‌کنی 

یه مصاحبه دیده بودم پدربزرگ دختره بهش ت جا وز کرده بود دختره میگفت هرچقد به مامانم میگفتم میگفت پدرمن پیرمرده خجالت بکش نگو اینارو

کاش دنیایی بسازیم که همه با هر عقیده هر پوشش هر مذهب و هر نظر آزادی داشته باشند