2777
2789
قیمه یا قورمه با مرغ  حقیقتن اگه مرغ رو‌خوب سرخ کنید و اخر اضافه کنید خیلی خوشمزه میشه 🤭🤭🤭

منم خوردم ولی داخلش دنبه گوسفند هم انداخته بودن ،دوست داشتم 😁

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

من آلبالو پلو میخوام درست کنم شماهم درست کن 

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کته و ماهی کته و مرغ کته و کباب

شما بچه شمال کشوری😁

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

منم خوردم ولی داخلش دنبه گوسفند هم انداخته بودن ،دوست داشتم 😁

من دانشجو بودم میپختم خیلی خوشمزه میشد مخصوصا اگه سینه مرغ باشه بهتره 

قشنگ‌زندگی‌دانشجویی داره تبدیل میشه به زندگی‌متاهلی 😂😂😂😂

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
شما بچه شمال کشوری😁

نه، به خاطر کته پرسیدید 😂

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
نه، به خاطر کته پرسیدید 😂

بله کته کباب 😍😂

من دانشجو بودم میپختم خیلی خوشمزه میشد مخصوصا اگه سینه مرغ باشه بهتره  قشنگ‌زندگی‌دانشجویی دار ...

😂😂😂 ادم گشنه ش باشه همه چیو میخوره ،من از کشمش تو عدس پلو متنفر بودم ولی یه جایی اینقدر گشنم شد مجبور شدم ته غذامو دربیارم 😍 اون روز بنظرم هیلی خوشمزه بود😅

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋