2777
2789
الان میرم هایپری میخرم پس🙂همون بریزم لابلای پلو حله؟

یه پیاز رنده بزن سرخ کن مرغ حبه ای  آب پز شده را تفت بده بعد آلبالو بزن بعد نمک و فلفل سیاه خیلی کم برنجتو بریز بزار دم بکشه 

اگه میخواهی با قلقلی ریزه درست کنی ، گوشت چرخ شده پیاز رنده آب گرفته  ، مرزه خشک یکم زرد چوبه ،نمک ،مخلوط کن قلقلی ریز درست کن سرخ کن ،بعد بزارش کنار ، پیاز و آلبالو رو ک تفت دادی خلال بادام بریز اگه داری اگه نداری مشکلی نداره ، حالا برنج را بریز وقتی آبش تموم شد کوفته قلقلی هاتو بریز و دم کن برنجو این برا آلبالو پلو دمی بود اگه خواستی آب کش کنی برنجتو حالا برنج و آلبالو هاتو لایه لایه بریز داخل قابلمه و روش شربت آلبالو یا همون آب مرباتو بریز روغن بزن دم کن

شما میخواهی با مربا درست کنی ؟ دیگه لازم نیست شکر بزنی یا شربت بریزی 

ببخشید دیر جواب دادم مشغول آشپزی بودم  

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

یه پیاز رنده بزن سرخ کن مرغ حبه ای  آب پز شده را تفت بده بعد آلبالو بزن بعد نمک و فلفل سیاه خیل ...

بله عزیزم با مربا ،دیگه چاره نبود هوس کردم😁مرسی ک دو روشش رو گفتی الهی خیر ببینی🤲👌😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم با مربا ،دیگه چاره نبود هوس کردم😁مرسی ک دو روشش رو گفتی الهی خیر ببینی🤲👌😘

خواهش میکنم کاری نکردم 

قربونت برم با این دعای قشنگت😘❤🧡💛💚💙💜

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

اینم آلبالو پلو من 

جاتون خالی

عکس گرفتی؟