چون پسری که دنبال ازدواجه همون اول رسمی میکنه خانواده رو در جریان میزاره واسه خواستگاری و آشنایی
ن اینکه بیاد بگه بریم تو رابطه و فلان
روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت. او یک شلنگ بود! این است حکایت عشق های امروزی؛) #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم
من خودم دخترم و کاملا حق میدم بهشونهم دولت و اقتصاد داغونی داریم هم دخترای آتیشی و هول که دیگه شورشو ...
منظورت از اینکه حق میدم بهشون چیه؟ یعنی اگر برای همچین موضوعی بیاد سمتت یا ی هدیه هرچقدر کوچیک و ارزون نگیره همشو موافقی میگی اخی شرایط اقتصادی بده دخترای دورش هم هولن پس منم پا به پاش راه بیام؟ چون حق دادن همچین معنی میده
انقد به هر سازه این ننه قمرا رقصیدن فک کردن خبریه و خیلی جنس خاصی هستن که بدون وجودشون دخترا نمیتونن زندگی کنن
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️