2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برم سراغ ناهار ، از غذا هاتون عکس بزارین وقتی پخت 🙂

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

مرسی مرغ رو‌خیلی سرخ میکنم فقط چجوریه قیمه با مرغ

قیمه لپه رو‌یبار بجوشون ابشو عوض کن بعد بزار بپزه لپه ها که پختن سعی کن‌ابش کم باشه که با‌پخت‌اب اضافی نیاد 

بعد پیاز و‌سرخ کن ، ادویه بزن و رب تا بوی زخم رب گرفته شه 

حالا لپه هارو اضافه کن و ابجوش اضافه کن و یه سیب زمینی ام خلال درشت ریز کن بریز توش تا جا بیوفته 

بعد مرغتو یبار بجوشون ابشو عوض کن و بعد بزار سرخ شه کامل طلایی شه 

وقتی خورشت جا افتاد مرغو اضافه کن یکم مزه گرفت سرو کن 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
😂😂😂 ادم گشنه ش باشه همه چیو میخوره ،من از کشمش تو عدس پلو متنفر بودم ولی یه جایی اینقدر گشنم شد م ...

نه دانشجو  بودیم چون مرغ ارزون بود خورشت هارو با مرغ میپختیم 

اون زمان فکر نمیکردیم یوقتایی توی خونه ام‌مجبور شیم که با مرغ بپزیم 

من به مامانم میگفتم با مرغ میپزم میگفت‌ وای چیه این 😂😂😂 الان دیگه کم کم خانواده ها دارن خورشتارو با مرغ میپزن 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
نوش جان تاحالا درست نکردم

ممنون

هسته آلبالو را جدا میکنی 

پیاز داغ 

گوشت چرخ شده قلقلی ریز یا سینه مرغ حبه شده 

به همراه آلبالو تفت میدی بعد برنج را اضافه میکنی اگه خواستی دم کنی اگه خواستی آبکشی کنی که یک لایه برنج یک لایه آلبالو و گوشت را بزن و دم کن 

به خدا که وصل میشوی آرامشی وجودت را فرا می‌گیرد که نه به راحتی میرنجی!  و نه به آسانی میرنجانی،آرامش  سهم دل هایی است که نگاهشان سمت خداست

نه دانشجو  بودیم چون مرغ ارزون بود خورشت هارو با مرغ میپختیم  اون زمان فکر نمیکردیم یوقتا ...

بنظرم مزش خوبه اتفاقا من هم قیمه هم قرمه با مرغ خوردم 😁

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋