2777
2789

الان توی تاپیکی اکثرا میگن از سرکار میایم خونه رو تمیز می کنیم‌ خودمون رو مرتب می کنیم بچه داری می کنیم به همسرمون میرسیم

خب اصلا چرا به چه امیدی با چه انگیزه ای ازدواج کردید؟واقعا ارزش داشت؟

میدونم استثنا وجود داره ولی برید تاپیک همسرم توی کارای خونه کمک نمیده رو بخونید خوف می کنید 

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجببببب

آره اصلا با این وضعیت چرا باید ازدواج کرد؟تو که شاغلی همین کارارو واسه مامان بابات انجام بده ثوابم داره پولتم واسه خودت خرج کن

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

آره اصلا با این وضعیت چرا باید ازدواج کرد؟تو که شاغلی همین کارارو واسه مامان بابات انجام بده ثوابم د ...

من که خودم عاشق زندگی مشترک هستم و مخالف مجردی ام ولی نظرمو تحمیل نمیکنم😂💓

زندگی مشترک خوبه ولی افراط توش باعث دلزدگی میشه خواهر

ولی با ایناین وضع دخترا و پسرا .....😳

لطفا درخواست دوستی ندید با تشکر

زنانگی نرفته مردانگی رفته

تقصیر خود ما زنهاست که برای خودمون ارزش قائل نمیشیم .هتوز فکر میکنیم کار خونه و بچه داری وظیفه ی زنه درحالیکه نیست.همونطور که زن هم پابه پای مرد کار میکنه مردهن باید توی کارهای خونه و نگهداری از بچها به یه اندازه کمک کنه

مرد خوب زن خوشحال می‌سازه

چه بخواین قبول کنید یا نه 

چه زن شاغل باشه ، چه خانه دار 

چه بچه داشته باشن، چه نداشته باشن

چه اوضاع مالی شون‌خوب باشه ، چه بد

مرد خوب و عاشق  زنش رو شاد می‌کنه 

اگر زنی داغون شده چون مرد خوبی نداشته

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

وقتی یکی بگه وظیفه زن کار نیست مسگن یعنی چه کار نکنیم؟ و بهشون برمیخوره

ما نمیگیم حقکار ندارین گفتیم وظیفه نیست پول دربیارین

بعضی ها سر کار نرن به خودشون میگن الافیم

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/