2777
2789
عنوان

آخی...‌چقدر دلم گرفت امشب

600 بازدید | 25 پست

دقیقا ماه گذشته همچین شبی  تو این ساعت بیمارستان بودم و سونو اورژانسی شدم فهمیدم بچم خارج از رحمه

هنوز صدای گریه ام روی اون تخت  که توی سالن پیچیده بود تو گوشمه

خدا براهیچ کس نیاره

منم ۳ ماه پیش همین شب عروسیم بود💔💔بدترین شب زندگیم

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم؟ 

ازدواج اجباری🙂

و گاهی سکوت تو را نابود میکند😞 گفتند اشک بریز....خالی میشوی،خالی نشدم که هیچ...پر شدم از بی کسی که چرا کسی اشک هایم را پاک نمیکند...🙂 خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است 🙂  هستی ام را به آتش 🔥 کشیدی...سوختم من ندیدی ندیدی:)
منم روز ۲۲ بهمن همچین تجربه تلخی داشتم  این نیز بگذرد

اتفاقا یکی از شبایی ک تو بیمارستان بستری بودم یکی از پرستارا بهم گفت میگذره 

گذشت ولی اصلا نتونستم کنار بیام باهاش

ایشالا سال آینده این ساعت نی نیت بغلته

ممنون گلم ان شالله 

ولی چون شوهرم ب زور راضی شده بود بعد این اتفاقم که افتاد میگه دیگه نمیخوام حداقل یکسال صبرکنیم خودمم ترسش افتاده ب جونم میترسم دوباره تکرار شه

اتفاقا یکی از شبایی ک تو بیمارستان بستری بودم یکی از پرستارا بهم گفت میگذره  گذشت ولی اصلا نتو ...

من فقط تا یک ماه به بخیه سرتا سری که رو شکمم بود نگاه میکردم من ۹۹ این اتفاق واسم افتاد 

گذره زمان همه چیزو حل میکنه عزیزم 

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI

منم ۴سال پیش همچین روزی فهمیدم بچه ای که بعدازسالهانازایی خدابهم داده و منم دارم طعم مادرشدنوبارداری میچشم همش خیال بود وتموم شد دیگه قلبش نزد ورشدش متوقف شد مُرد😞