2777
2789
عنوان

صورتم

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 22 پست
نه اصلا. خونرسانی میکنه اتفاقا

روش صحیح ماساژ رو از کجا میتونم پیدا کنم؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
من مستقیم میمالم به صورتم........همه جای صورتم....هر روز........آخر سر هم که میخام از حموم بیرون بیا ...

ممنون‌انجام میدم

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روش صحیح ماساژ رو از کجا میتونم پیدا کنم؟

گوگل

یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین  نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی  سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی
منو ببینی عین معتادا شدم مجرد هم هستم هیچی ازم نمونده کلی قرص اعصاب میخورم

😔😔منم نسبت ب هم سن وسالاهام خیلی مریضی کشیدم و میکشم سال هاس علایم بالینی لوپوس دارم دارو میخورم هر دفعه ی جامو ذرگیر میکنه خسته شدم الانم خون م سرکش شده،از این مطب ب اون مطب منم مجردم سن مم بالاس دیگع وقت نشد ب عشق عاشقی برسم اکثر سالها رنج داشتم 

کی دختر مریض میخواد...الانم ارزومه فقط خوب بشم برم یه جا گم گور برا خودم زندگی کنم ارامش جسم روح داشتخ باشم

😔😔منم نسبت ب هم سن وسالاهام خیلی مریضی کشیدم و میکشم سال هاس علایم بالینی لوپوس دارم دارو میخورم ه ...

حق میدم آرزوی سلامتی برات دارم منم سلامتیمو میخوام بدون قرص شده برام آرزو. همش با قرص سر پام هر لحظه حس میکنم میخوام بمیرم. زندگی نکردیم فقط غم غصه بیماری😔آه ازین دنیا

حق میدم آرزوی سلامتی برات دارم منم سلامتیمو میخوام بدون قرص شده برام آرزو. همش با قرص سر پام هر لحظه ...

😭😭😭من خیلی خسته م ..بیخودی بدنم علیه خودم می جنگه..نگاه میکنم همه سالم حندان دلم اتیش میگیره خدایا گناه هامو ببخش منو ببر پیش خودت