2777
2789
عنوان

امتحان ترم دوازدهم اولین امتحانش فرداس

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 59 پست
دینی

اهان یازدهم ها فردا ریاضی دارن فک کردم مال شما هم ریاضیه

دینی که دیگه اینقدر استرس نداره چون تو خونه هی مرور میکنی فک میکنی یادت رفته فردا همشون سر امتحان یادت میاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه تو الان باید برا کنکور بخونی اصلا تو مدرسه ۱۰ هم بگیری مهم نیست که

چرا دیگه باید معدلم بالا بشه دیگه نه گوشیم میدن نه هیچی مامانم هم خدای انگیزه میگه انقدر میخونی باز ۱۷میشی

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
من تجربیم  هر روز خدا امتحان ترکوندنمون بخداااا🤕

اخخخ منممممم شما تا اسفند باید برین ؟؟؟

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
امتحان دینی هم دارم من خیلی استرسی هستم دارم دق میکنم استرس شدید گرفتم😭😭😭😭🥲😭😭😭

عین منی که😭😭😭😭

هعی 

باورت نمیشه انقدر تحت فشارم که نگو نمیدونم چجوری زندم 😐هرکی جام بود خودکشی میکرد

آخ یکی بیاد ما را دلداری بده😭😭🤣

دقیقا😭😂تو دیگه میخونی ؟؟؟من اگه بشه ۵نیم پاشم ۱۲ امتحانه

ما امتحاناتمون شروع شده فکر میکنم دیگه دبیرا درسارو تا قبل عید تموم کنن  بشینیم درس بخونیم وا ...

چقدر عالی یعنی بعد عید مدرسه نمیرین