2777
2789
عنوان

امتحان ترم دوازدهم اولین امتحانش فرداس

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 59 پست
من پارسال تموم کردم  استرس نداشته باش فوقش گند میزنی🙂

چقدر عالییی نههههه گوشیمو گرفتن شرطه باید نفر اول تا سوم کلاس بشم وگرنه گوشی نمیدن

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منتطرم تعطیل شه الان نمیشه بایذ تا صب بخونم😂😑

شب تا صبح میخونی ؟؟؟

خیلیا شکستنم اشتباه زیاد داشتم اما پاشدم درس گرفتم سخته خیلی اونم واسه یه دختر مغرور اما پامیشم قول میدم بهت خودم 🥲❤️🖤
کامل خوندم ۵ساعت حالا اومدم مرور اصلا انگار هیچی نخوندم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

وای حتما دینی داری 

دینی خیلی یجوره اصلا با کلمه های گلمبه سلمبه 

هنو من شبش میخوندم صبح رفتنی امتحان هیچی نمیدونستم 😂😐🤌🏻

وای دینی  لامصب هرچی میخونی انگار تمومی نداره  هووف دبیر ماهم میگه باید دقیقا عین کتاب ب ...

اره دقیقا نه خاهر اصلا نمیرسم لامصبا همش امتحان میگیرن حالام ترمه منم ادم خیلییی استرسی پارسال یهو کلا یادم رفت جواب سووالا از طرفی گوشبمو گرفتن با گوشی مامانم اومدم گفتن نفر اول تا سوم بشم میدن وگرنه نمیدن

تبریز آلودس حس میکنم قراره تعطیل شه ولی اگه نشه باید تا صب بخونم برسوتم😐😂

چقدر خوبه ارومی کاش من بودم

وای حتما دینی داری  دینی خیلی یجوره اصلا با کلمه های گلمبه سلمبه  هنو من شبش میخوندم صبح ...

ای منم خیلی چرته

واییی منم امتحان دارم فردا دقیقا مثل تو  خوندم ولی ولی انگار صفر استرس دارم خیلی 😭😭😭😭

اخ منمممم😭😭😭😭😭

ماهم همینیم🙁🤕

یعنیا خدا بخیر کنه من هنرستانیم توچی

اره دقیقا نه خاهر اصلا نمیرسم لامصبا همش امتحان میگیرن حالام ترمه منم ادم خیلییی استرسی پارسال یهو ک ...

اخه تو الان باید برا کنکور بخونی اصلا تو مدرسه ۱۰ هم بگیری مهم نیست که